Sobota, 19. Apríla 2014, 22:05
Zdravim pani,
Chcel by som Vás požiadať o pomoc pri výbere auta. Chcem kúpiť auto na spoločnosť a rad by som vedel vaše odporúčania alebo návrhy na konkrétne auta. Háčik je v tom že ako platca DPH potrebujem kúpiť auto a mať k nemu faktúru s rozpisom s DPH a bez DPH. Je jedno či DPH zaplatím a vráti mi ho Daňový úrad alebo kúpim auto už bez DPH.
Mám záujem o e46 320d po FL, je mi jedno či sedan alebo kombi. Na výbave mi moc nezáleží ale chcem tam mať aspoň automatickú klimu a lakťovku

. 6 stupňový manuál je podmienkou nakoľko jazdím veľa diaľníc. Obetujem výbavu na úkor technického stavu. Na budíkoch nemusí svietiť 160 000 km ale kľudne aj 250 000 a viac ale nech je auto v dobrom stave. Do auta chcem investovať okolo 6000€ s DPH. Uvažoval som aj dovoz z nemecka ale z hocakého bazáru to kupiť nemôzem nakoľko nedostanem faktúru. A nemám s dovozom z nemecka žiadne skúsenosti.
Vopred ďakujem za vašu pomoc, poznatky a ponuku :)
/// V zákrutách už plyn neuberám /// to neplatí ak: je mokro,štrk,sneh, ľad,predpoklad stretu so zverov,ďalši predpoklad že nečíhajú zelený,nie je uprostred vozovky kráter, atď. ...už len nájsť takú zákrutu
1. E87 120d
2. Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD (ex)