... všetko o BMW ...
wikyxxx napísal:Zdravím Vás
Prišiel čas si zaobsatrat nejaké druhé auto a volba padla na e46 320d ročník 2004-2005 sedan.
Do teraz som jazdil na golfe IV 1.9 tdi pd 85kw 6kvalt. Vedel by mi niekto povedat alebo by vedel porovnat tieto auta.Vštci hovoria že jazdit z BMW je ina liga no ja som ešte nemal možnost jazdit na takom.A je tych 110kw dostačujucich na to auto ??? A ako je to v zime dá sa s tym jazdit v pohode z toho mám najvačší strach kedže mám vodičak iba 1 rok?? Ake su vyhody BMw oproti golfu napr ???
Rozpočet na auto mam cca 7000 eur .
wikyxxx napísal:To by som chcel ist skusit nieka do bazaru a ešte otázka ako je na tom z koroziou ročnik 2004-2005 ??
A vybavu tak musi mat tempomat digitalnu klimu el okná a nejake pohodlne sedačk viacej mi netreba.
wikyxxx napísal:A čo je u e46 nesocialna vybava ??? čo má mat aby to nebol nejaký zaklad ??
V golfe mám higline vybavu mám tam digiklimu 4x el.okna tempomat radio cd usb palubak cuvacie senzory a to je asi všetko a stači mi to .
kobrakai napísal:Aha, no mne ex rozbila jednu 110kW e46škoda jej bola Estorilblau farbička.
Ja osobne by som pozeral hlavne stav čerpadla, turba, premeral trysky, skontroloval či nebolo solídnejšie buchnuté ak hej či to hnije veľa alebo nie, stav náprav a na zbytok kašlať to sa už dá dokopy
wikyxxx napísal:A ešte otázočka ako je na tom automat ??? a aky je rozdiel v spotrebe medzi automatom amanualom 6stupnovým ???
Na aute s automatom som jazdil iba na novom tuaregu a to bola paráda ten 8 stupnovy. Je aj tento automat v bmw taky rychly ako dsg napr. ????