Piatok, 1. Mája 2015, 18:40
Zdravim Vas,
som tu novy tak sa vopred ospravedlnujem ked nahodou pisem do nespravnej temy.
Zvazujem kupu E39 523i WDADD41060BT60922 je to v Norsku.
Bol som sa previezt a s autom by nemali byt ziadne problemy az na jednu vec. Automat v automatickom rezime nezaberie z miesta. Trosku spojka lizne ale auto sa nepohne (mozno trosicku) cize musim sa pohnut na manualnom rezime (ten funguje bez problemu) automaticky razim zacne fungovat od rychlosti nejakych 20km/h, potom radi bazchybne. Cize auto musi ist z miesta v manualnom rezime a pri rozbehnutej jednotke mozem dat do automatickeho a ide bez problemu. Spiatocka bez problemu. Este taky detail ze ked dam do manualneho rezimu a zaradim jednotku tak dost silno cukne autom. Panko mi hovori ze musim zaradit najprv dvojku a hned po nej jednotku, tak to cukne len trosicku-prijatelne. Neviem ci je to normalne, nemam skusenosti s takouto prevodovkou. Bol by som vdacny za radu, v com by mohol byt problem, ci ide len o nejake elektronicke nastavenie alebo moze to byt vazny problem konciaci repasom.
Len tato vec ma odradza od kupy auta. Dakujem za kazdu radu, pripadne na presmerovanie na existujucu temu no par hodin som tu nieco take hladal a nepodarilo sa mi najst.
-
Prílohy
-

-

-