... všetko o BMW ...
ice.blade napísal:1. auto s vymenenym motorom za iny ti nikto na slovensku neprihlasi, mas moznost zohnat slovenske papiere s vin ak by ti sedeli vsetky stitky a farba mozes skusit ojekabatit zelenych ze je to to auto
2. prestavbu motora ako jedineho zasahu ti nikde neschvalia, na schvalenie potrebujes prejst inspekciou a nekonecnym procesom u bmw (bmw mi samo potvrdilo ze vedia spravit komplet prestavbu ale co to obnasa mi do teraz nenapisali)
3. chcel by som videt kto by v bmw schvalil taku prestavbu za 180e, ak by to slo okamzite prepisem auto na znameho, idem vymenit motor a po prepise tp si ho hodim naspat na sk znacky
juryjury napísal:
ad 2. auto ma zevraj vymeneny komplet aj kardan, prevodovku, casti podvozku, tlmice a blbosti, vacsina veci je tam bud z 325 alebo dokonca M3... Ale vidim ze to je velmi komplikovane a neiste... S tym ze keby nahodou nieco nevyslo, budem o 3500 ci kolko eur lahsi a pred barakom mi bude stat "nepojazdne" auto, ktoreho sa uz nebudem vediet zbavit :-/
Asi zameriam teda svoju pozornost na peknu seriovu 325i/328i Coupe so sportovym podvozkom, a pokial mozno, tak aj nejakym kratkym LSD. Co by ste mi skor odporucili? Viem ze najlepsia kombinacia je motor m52 z 328i so sanim z m50.
Ale verim ze aj obycajna 325 je dost rychla. Vacsinou s tym budem jazdit po nasich cestach, obcas nejaky vylet na okruh. Chcem aby to bolo dost silne na to, aby to vedelo zametat zadkom, na druhu stranu absurdny vykon nema asi nikto z nas okrem okruhu kde vyuzit. A na absurdny vykon treba absurdne peniaze, a ja som predsa len (aj ked pracujuci) student. Ale samozrejme ze M3 by som nepohrdol, mat na to prostriedky
Avenger napísal:
nieze je to neiste ale nerealne necitas co ti pisu?? proste ser nato ak sa neslopes s Kalinakom....