... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

mikusk
Autor témy
Auto: e92 m3
Kraj: Nitriansky

kupa e36 325i,prosim o rady

Streda, 16. Apríla 2014, 00:47

Zdravim vsetkych klubakov !

Mam zaujem kupit e36ku motorizacie 323,325 alebo 328.
Rozmyslam nad tymito dvoma :

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/325-i-id5120219.html

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/325-i-id4689741.html

Ta cervena mi padla do oka,co poviete ?

Taktiez by som ocenil ak niekto ma/pozna dobru e36ku na predaj,nevahajte ma kontaktovat !

Vopred dakujem vsetkim za rady.

EDIT: kontroloval som auta cez internet

cervene-vsetko viac menej sedi,nevypada to byt stocenica,avsak na fotkach na ko.sk som si vsimol ze predok majitel trocha upravoval,priestriekene okraje mriezky+ine svetlomety vpredu a chybaju hmlovky,moze toto byt znak ze bolo tuknute z predu ? tim meraniam laku som moc nerozumel,moze to niekto pozret kto sa vyzna ? :P tusim lave zadne dvere nesedela hlbka laku alebo ako to mam povedat :D
dalsia vec co som si vsimol je nalepka,powerfanatics,bol som na tej stranke a vypada to ako madarsky BMW klub :P takze to bude asi dobre znamenie ak to je nejaky klubak xD

modre-nema ko,a kilomtre az 440 tis.,neviem ale pripada mi to trocha ako kolotocarina ajtak,nelubi sa mi ten styling,ale je zasa o 2 roky mladsie ako cervene.

este jedna otazka,niesom si isty preto sa pytam,co sa tyka samosvoru,tieto motory by ich mali mat od vyrobi nie ?
Naposledy upravil/-a mikusk v Streda, 16. Apríla 2014, 22:50, upravené celkom 1 krát.

mikusk
Autor témy

Re: kupa e36 325i,328 alebo 323

Streda, 16. Apríla 2014, 14:33

No volal som s majitelom cerveneho,Nevedel sa ani moc vyjadrovat stym som pocital kedze byva uplne na juhu,Je to dovoz z nemecka,bol celkom uprimny,a ako som si myslel,svetla menil preto lebo zrazil srnku,takze auto bolo tuknute z predu trocha,a zevraj je tam maaalinko hrdze na prednych dverach.Hovori ze tam je nejaky chip ale on sam nevie,ze to take kupil.svieti mu kontrolka ABS a vravel ze abs nefunguje ( asi, nepochopil som ho volako) a ze senzor v nadrzi je pokazeny,neukazuje kolko ma natankovane.Samosvor to asi ma.

Su tieto veci narocne na opravu ? kolko si myslite ze ma auto realnu hodnotu ?

mikusk
Autor témy

Streda, 16. Apríla 2014, 14:37

chcem to ist zajtra pozret,tak ak by niekto mohol poradit/okomentovat budem vdacny :)

kobrakai

Streda, 16. Apríla 2014, 18:02

toho červeneho sa netreba bat, doviezol to pred par rokmi chalanisko Ing. z Hrnčiaroviec nad Parnou. Nejakú dobu bolo v Komárne, teraz tam v NZ.

Výbava je slabá, ale v bezvanosovej 325i sa jazdí tak, že nestíhaš klikať na gombíčky. Chcel som ju pred troma rokmi kúpiť aj ja ale odradil ma chýbajúci šíber. :) Dnes by som to už prekusol :D Auto bolo pekné udržíavané (ešte v TT), nevyzerá že by sa na ňom toho veľa zmenilo - s tým volantom bolo dovezené z nemecka :D

Ak ho kúpiš, je dosť možné že ho potom po čase keď ho budeš predávať prídem kúpiť k tebe :D

mikusk
Autor témy

Streda, 16. Apríla 2014, 18:28

kobrakai napísal:
toho červeneho sa netreba bat, doviezol to pred par rokmi chalanisko Ing. z Hrnčiaroviec nad Parnou. Nejakú dobu bolo v Komárne, teraz tam v NZ.

Výbava je slabá, ale v bezvanosovej 325i sa jazdí tak, že nestíhaš klikať na gombíčky. Chcel som ju pred troma rokmi kúpiť aj ja ale odradil ma chýbajúci šíber. :) Dnes by som to už prekusol :D Auto bolo pekné udržíavané (ešte v TT), nevyzerá že by sa na ňom toho veľa zmenilo - s tým volantom bolo dovezené z nemecka :D

Ak ho kúpiš, je dosť možné že ho potom po čase keď ho budeš predávať prídem kúpiť k tebe :D

sucasny majitel mi vravel ze je prvym majitelom na slovensku tak asi klamal potom xD

EDIT: siber mi nevadi takze pohoda,nevies aka bola cena na to pred tym ?

mikusk
Autor témy

Re: kupa e36 325i,prosim o rady

Streda, 16. Apríla 2014, 22:53

dalsie veci co by ma zaujimali:

1.Je to 23 rocne auto,je ta cena naozaj adekvatna ?
2.Kedze je to dost stare,s akimi investiciami by som mal pocitat,odchadzaju casto veci na tychto typoch alebo je to naozaj vydarene auto ?

kobrakai

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 00:58

nieje to vydarené auto, hlavne je to úplne prvý rok čo sa tieto smažky začali robiť takže poddimenzovaných vecí tam môže byť hodne. Je to BMW, tam sa sere všetko a pravidelne :D nieje to ako koncern alebo čo, čo môžeš jazdiť do mrtva a potom to za 15e kúpiš vo všetkých autodieloch skladom :D

čo sa týka cenovky, teraz je asi najlepšia, trnavčan pýtal 3tis€, komárňančan 2.5tis.

či je cena adekvátna je ťažko povedať. nedávno som kúpil podobný model za feťáckych 100e. post1047787.html#p1047787 , aj 328i, 316iA a 318i som zohnal vždy do max. 1000e. druhá vec je že všetky boli v relatívne žalostnom stave a ja som ich len lepil a poslal ďalej do sveta.

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 01:25

kobrakai napísal:
nieje to vydarené auto, hlavne je to úplne prvý rok čo sa tieto smažky začali robiť takže poddimenzovaných vecí tam môže byť hodne. Je to BMW, tam sa sere všetko a pravidelne :D nieje to ako koncern alebo čo, čo môžeš jazdiť do mrtva a potom to za 15e kúpiš vo všetkých autodieloch skladom :D

čo sa týka cenovky, teraz je asi najlepšia, trnavčan pýtal 3tis€, komárňančan 2.5tis.

či je cena adekvátna je ťažko povedať. nedávno som kúpil podobný model za feťáckych 100e. post1047787.html#p1047787 , aj 328i, 316iA a 318i som zohnal vždy do max. 1000e. druhá vec je že všetky boli v relatívne žalostnom stave a ja som ich len lepil a poslal ďalej do sveta.

No takto,autu planujem nakladat,no a ak sa mi to ma kazit kazdy mesiac tak to radsej knihu :D Na mieste sa ho posnazim zhodit aspon na nejakych 1600 evri,kedze pise ze surne preda tak by to mozno slo.Ide o to,ze s mojim rozpoctom si mozem dovolit aj m3,ale chcem radsej zacat s nizkorozpoctovym autom ze ked sa aj niekde vysypem tak sa nic nedeje...samozrejme pokial prezijem :D Chcem to auto v podstate ako daily ale aj na ''santenie'' takze este raz,planujem tomu casto nakladat,keby som neplanoval tak si kupim fabiu.Spotrebu neriesim.Presedlavam z nissanu 1.4ky takze to bude raketa pre mna.Samozrejme na vsetko pojdem pomaly a s respektom.Nechcem sa zabit.Proste chapem ze to auto si vypyta investicie pri tom style jazdy, ale majland do toho neplanujem davat.
Hej sak su aj do 1000cky ale v jakom stave ? Ja to chcem kupit ako bezproblemove auto o ktore bolo starane takze zaplatit nieco navyse mi nerobi problem,nehladam zhrdzaveny odpisany drift car.
Problem je ten ze tychto je pomerne malo na predaj a dobre kusy ak aj su tak su predrazene-3tis+ co by som za 20rocne+ auto fakt nedal,aj ked je to BMW a ma dobru povest.Co 3tis,aj 1500-2000 je stale hodne za taku starinu,ale bohuzial po tom idu co som v poslednej dobe videl :/

Napriklad toto :

http://auto.bazos.sk/inzerat/36364984/B ... o--LPG.php

Uprimne lutujem majitela,smejem sa ked to vidim :D keby ma aj zaplatili tak by som si do toho nesadol, a ta cena :D Proste kolotoc

Myslis ze sa oplati pockat na nejaky novsi rocnik ? kedze ide fakt o jedno z prvych a tie musky tam nebudu az tak vychytane ako v novsich modeloch ?

Pežot

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 06:55

Zober to cervene vyblbni sa a pak to prodej :D

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 13:05

Pežot napísal:
Zober to cervene vyblbni sa a pak to prodej :D

sak to planujem,ale pri tom style jazdy na co to planujem sa bojim ze to nevydrzi ani mesiac :D

kobrakai

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 13:46

vidim ze si domyleny cely :D

ak chces auto na blbnutie, tak by som kupil 325i za 700e a dojazdil také auto. Ked si mal nissan a chces jazdit streetviolence nerozmýšlal si nad 200sx?

mikusk
Autor témy

Štvrtok, 17. Apríla 2014, 14:02

Ja to auto nechcem na dojazd xD Len som myslel ze tieto aspon co to vydrzia :P

Noo tie nissany,to tazko,sak som videl 2-3 inzeraty na to a to bolo ajtak v inej cenovej kategorii,nechcem ist nad 2k.
Vyhliadol som sie tieto baworaciky kedze viem,ze chalaniska to pouzivaju aj na ostrejsie jazdy a su celkovo viac dostupne a ponukaju my jazdne vlastnosti ake chcem.

mikusk
Autor témy

Piatok, 18. Apríla 2014, 19:39

No,takze bol som tu marhu kukat neska,cervenu myslim,Nic moc po pravde.Vela veci tam mal co treba porobit-zadne platnicky zodrane,to auto trocha plavalo takze tlmice,tej hrdze tam bolo viac,olej treba vymenit ... Skusobna jazda taky nic moc,volak to zvlastne hucalo,ale to asi koli sirokym kolesam,a nebolo to take zive ako som si predstavoval.Celkovo som nemal dobri pocit z toho,mozno len nezvik lebo v e36 som sedel prvi krat,ale kto vie.
Auto skor nie ako ano ale este uvidim.

Užívateľov profilový obrázok
majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 21. Apríla 2014, 12:43

mohol si si zaobstarat niekoho, co uz v nejakej tej e36 sedel, takze tvoje dojmy su zkreslene.. od toho auta sa zazraky nedaju cakat, nieje to trhac asfaltu.. cena je relativne fajn, vyzera zachovalo.. pises, ze si mozes dovolit m3 a tu ta trapia nejake drobnosti na vymenu ? vsetko su to zvacsa veci, ktore odchadzaju s vekom auta.. treba vymenit olej a podobne?.. sak to su prvotne veci co sa po kupe robia bez ohladu na to, ze ho tam predchadzajuci majitel dal mesiac dozadu.. ak chces v dobrom stave e36, tak si musis priplatit.. ak hladas co najlacnejsiu, tak do toho nasypes mozno aj viac ako za tu drahsiu pytaju.. teda pokial to neodfusujes halabala lowcost na kolene.. ja by som ho skusil zjednat, a pomenit tie veci, a aspon by som vedel, ze su nove a vydrzia, nez cakat, kedy pride ich osudna chvila..

nevravim, ze sa neda najst auto v super stave za lacny peniaz, ale zas kolko krat za rok sa stane taka situacia ? :)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

mikusk
Autor témy

Pondelok, 21. Apríla 2014, 15:00

majro napísal:
mohol si si zaobstarat niekoho, co uz v nejakej tej e36 sedel, takze tvoje dojmy su zkreslene.. od toho auta sa zazraky nedaju cakat, nieje to trhac asfaltu.. cena je relativne fajn, vyzera zachovalo.. pises, ze si mozes dovolit m3 a tu ta trapia nejake drobnosti na vymenu ? vsetko su to zvacsa veci, ktore odchadzaju s vekom auta.. treba vymenit olej a podobne?.. sak to su prvotne veci co sa po kupe robia bez ohladu na to, ze ho tam predchadzajuci majitel dal mesiac dozadu.. ak chces v dobrom stave e36, tak si musis priplatit.. ak hladas co najlacnejsiu, tak do toho nasypes mozno aj viac ako za tu drahsiu pytaju.. teda pokial to neodfusujes halabala lowcost na kolene.. ja by som ho skusil zjednat, a pomenit tie veci, a aspon by som vedel, ze su nove a vydrzia, nez cakat, kedy pride ich osudna chvila..

nevravim, ze sa neda najst auto v super stave za lacny peniaz, ale zas kolko krat za rok sa stane taka situacia ? :)

Sak toto,ze mam skreslene dojmy lebo toto moja prva e36ka ktoru som videl....ale tak ked to ma 220 koni ako hovoril tak som cakal ze to bude troska zivsie....Ano mozem si dovolit aj drahe auto,to neznamena ze budem liat penize do auta ktore uz je pomaly na odpis.Ide o to ze majitel povedal ze je to v perfektonom stave,dojdem tam a vybehne na mna dost veci ktori mi nespomenul,tym padom ma zavadzal a trocha ma to nasralo.Je ochotny to predat za 1700 euro inac.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných