... všetko o BMW ...
kobrakai napísal:toho červeneho sa netreba bat, doviezol to pred par rokmi chalanisko Ing. z Hrnčiaroviec nad Parnou. Nejakú dobu bolo v Komárne, teraz tam v NZ.
Výbava je slabá, ale v bezvanosovej 325i sa jazdí tak, že nestíhaš klikať na gombíčky. Chcel som ju pred troma rokmi kúpiť aj ja ale odradil ma chýbajúci šíber. :) Dnes by som to už prekusolAuto bolo pekné udržíavané (ešte v TT), nevyzerá že by sa na ňom toho veľa zmenilo - s tým volantom bolo dovezené z nemecka
Ak ho kúpiš, je dosť možné že ho potom po čase keď ho budeš predávať prídem kúpiť k tebe
kobrakai napísal:nieje to vydarené auto, hlavne je to úplne prvý rok čo sa tieto smažky začali robiť takže poddimenzovaných vecí tam môže byť hodne. Je to BMW, tam sa sere všetko a pravidelnenieje to ako koncern alebo čo, čo môžeš jazdiť do mrtva a potom to za 15e kúpiš vo všetkých autodieloch skladom
čo sa týka cenovky, teraz je asi najlepšia, trnavčan pýtal 3tis€, komárňančan 2.5tis.
či je cena adekvátna je ťažko povedať. nedávno som kúpil podobný model za feťáckych 100e. post1047787.html#p1047787 , aj 328i, 316iA a 318i som zohnal vždy do max. 1000e. druhá vec je že všetky boli v relatívne žalostnom stave a ja som ich len lepil a poslal ďalej do sveta.
Pežot napísal:Zober to cervene vyblbni sa a pak to prodej
majro napísal:mohol si si zaobstarat niekoho, co uz v nejakej tej e36 sedel, takze tvoje dojmy su zkreslene.. od toho auta sa zazraky nedaju cakat, nieje to trhac asfaltu.. cena je relativne fajn, vyzera zachovalo.. pises, ze si mozes dovolit m3 a tu ta trapia nejake drobnosti na vymenu ? vsetko su to zvacsa veci, ktore odchadzaju s vekom auta.. treba vymenit olej a podobne?.. sak to su prvotne veci co sa po kupe robia bez ohladu na to, ze ho tam predchadzajuci majitel dal mesiac dozadu.. ak chces v dobrom stave e36, tak si musis priplatit.. ak hladas co najlacnejsiu, tak do toho nasypes mozno aj viac ako za tu drahsiu pytaju.. teda pokial to neodfusujes halabala lowcost na kolene.. ja by som ho skusil zjednat, a pomenit tie veci, a aspon by som vedel, ze su nove a vydrzia, nez cakat, kedy pride ich osudna chvila..
nevravim, ze sa neda najst auto v super stave za lacny peniaz, ale zas kolko krat za rok sa stane taka situacia ? :)