... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:auto vidím dosť často, z vonka vyzerá super, ale tuším je to bez TP, vlastne raz som ho videl na nemeckých prevozkách, v inzeráte má zasa české špz, tak neviem ako je s tým, ale treba zavolať opýtať sa, lebo keby bolo normálne na papieroch a všetko OK tak by s tým určite nešiel pod 2000€, tu na východe sa kadejaké šroty predávajú oveľa drahšie![]()
inak ako som písal naživo vyzerá slušne
El_Scorpio napísal:Auto je pekné, ak chceš len diesel tak vyzerá to byť zaujímavý kúsok. Možno by bolo dobré sa s niekým z východu dohodnúť, že by ti to skočil pozrieť a podal info. Je tu dosť východniarov, stačí niekoho poprosiť. Ak by to bolo ok, mohli by ste to ísť pozrieť a zaplatil by si mu obed alebo tak.
Inak to naozaj vyzerá dobre. Píše že top stav, výbava obstojná a cena veľmi prijateľná. Podľa mňa tam buď budú problémy nejaké s papiermi alebo s motorom. Lebo ak by to bolo všetko také ružové ako sa zdá, neverím že ešte stále by to tam bolo.
El_Scorpio napísal:Niekde je tu východniarska sekcia, skús sa ešte tam popýtať či nemá niekto čas. Ináč s maďarmi je ťažko, keď sa s nimi bavíš slovensky tak vedia by arognantí až strach. Ja som musel jednému do servisu a stačilo mi. "Tešik, prosím?" To sa mi 1x na Slovensku stalo.
El_Scorpio napísal:Niekde je tu východniarska sekcia, skús sa ešte tam popýtať či nemá niekto čas. Ináč s maďarmi je ťažko, keď sa s nimi bavíš slovensky tak vedia by arognantí až strach. Ja som musel jednému do servisu a stačilo mi. "Tešik, prosím?" To sa mi 1x na Slovensku stalo.
El_Scorpio napísal:Tak auto od cigáňa neviem či by niekto chcel... Na nete som videl jednu 525 TDS asi rok '95, vyzerala dosť dobre ale 2500 €. Tá čierna. To je moc?
rase napísal:to auto sa predavalo cca pred 2 mesiacmi v nitre alebo topolcanoch nemapatam si presne volal som nanho , na fotkach malo nemecke papiere ale vraj sa neda prihlasit lebo nemal odtoho kompletne papiere alebo vobec neboli neviem uz.. tiez som ponom pozeral
rase napísal:to auto sa predavalo cca pred 2 mesiacmi v nitre alebo topolcanoch nemapatam si presne volal som nanho , na fotkach malo nemecke papiere ale vraj sa neda prihlasit lebo nemal odtoho kompletne papiere alebo vobec neboli neviem uz.. tiez som ponom pozeral