... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Re: Kúpa BMW X3.

Sobota, 27. Októbra 2012, 11:06

zalezi ako sa postasti. Su aj taki co si kupili novy citron (kto nevie co myslim google: lemon car). Stale su problemy a servis nevie co s tym, sice v zaruke, ale do servisu sa vracia ako na klavir.
Ja som kupil E60ku s nabehom cca 240tkm. Na zaciatku natlaceneych cca 1500eur, ale odvtedy absolutne nic, aj ked mozno vdaka tomu, ze asi predosli majitel/ia uz do toho natlacili eura. No vyssia sanca je u bmw ze tam majitel natlacil prachy, tlacit prachy do sodovky je asi viac nerentabilne.

rebel
Kraj: Zahraničie

Sobota, 27. Októbra 2012, 11:43

BMW ma charizmu :) Nejde len o kvalitu, isto je kopec kvalitnych znaciek a aj lacnejsich a posluzia rovnako dobre ak nie lepsie. Ale BMW to je proste osobnost.
Vsak uz ako decka sme slintali ak mal niekto ''baworak'' alebo ''mejdak''. Kto ako male dieta povedal, waaaau, ten ma ale peugeot alebo renault ? tsss :D mohol byt ten citron abo ina picovina aj raz tak draha ako bmw ale kto mal bawo bol proste sef v podani dietata ... nuz a dieta vie co je dobre.
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

MateX3

Sobota, 27. Októbra 2012, 11:56

velku ulohu u lepsich znaciek zohrava xfactor
"X-Factor in very general term means the unknown factor or the unexplainable thing which adds a certain value to that object, element or a person."

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Sobota, 27. Októbra 2012, 16:39

MateX3 napísal:
velku ulohu u lepsich znaciek zohrava xfactor
"X-Factor in very general term means the unknown factor or the unexplainable thing which adds a certain value to that object, element or a person."

Co si ty Simon Cowell????? :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

MateX3

Sobota, 27. Októbra 2012, 17:15

OT

:D

Tu to Jeremy vysvetlil, nepouzil slovo xfactor ale Uma Thurman-ish :mrgreen:

Ale mal na mysli xfactor. :wink:

rebel
Kraj: Zahraničie

Sobota, 27. Októbra 2012, 18:19

presne X faktor to bude ono ... kazdy je iny a kazdeho pritahuje nieco ine. Ked si nejaky offroadak kupi hummer alebo jeep, tak tazko tam najdes ze co sa oplatilo, kolko to zere, ake je to na cestach a podobne. Proste offroadak chce poriadne velke vysoke pevne auto a mozno offroad ani jazdit nebude ale nekupi si ziadne male nizke auto.
A tak je to aj s bmw, bud chces poriadne auto a mas bmw alebo chces masinu a mas nejaky offroad, zbytok len smradi na cestach :)
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

gtit
Kraj: Košický

Sobota, 27. Októbra 2012, 20:02

rebel napísal:
BMW ma charizmu :) Nejde len o kvalitu, isto je kopec kvalitnych znaciek a aj lacnejsich a posluzia rovnako dobre ak nie lepsie. Ale BMW to je proste osobnost.
Vsak uz ako decka sme slintali ak mal niekto ''baworak'' alebo ''mejdak''. Kto ako male dieta povedal, waaaau, ten ma ale peugeot alebo renault ? tsss :D mohol byt ten citron abo ina picovina aj raz tak draha ako bmw ale kto mal bawo bol proste sef v podani dietata ... nuz a dieta vie co je dobre.

Medak? :-D Neviem ci vacsie sroty su na tomto svete :-D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných