... všetko o BMW ...
venox napísal:Dakujem za vycerpavajucu informaciu. V Nemecku je ich uz dost za take ceny cca 8000€, samozrejme netrebe pozerat predrazene auta na internete!
eko.fresh napísal:
zhodit ruzove okuliare
za 7.5k -8k 150kw nekupis.... ani vylietanu u turka
Cosmo napísal:Cenu poistenia sa dozvieš na internete, alebo osobne v poisťovni, alebo napíš skypco/bikemann. Keď ja som chcel vedieť cenu poistky tak som dvihol ten hlúpy telefón zavolal som do poisťovne kde máme poistené 4 autá či na ambulanciu alebo fyz. osoby. Nadiktoval som údaje a dostal som presne, opakujem PRESNE výšku poistky s tým že som ju uzatváral v nedeľu o jednej v poisťovni kde prišiel p.Hladký, pretože sú ochotný..Takisto keď som rušil poistku tak nebol najmenší problém. Nie písať s kopa ľudmi na nete.. Poisťovák ti môže dať zľavu akú chce viac menej..je to na ňom a nie na JPP z klubu.
Spotreba 330d sa riešila takisto dosť krát na fóre.. Viac menej spotreba sa rieši všade asi najviac lebo je to BMW![]()
![]()
Skús priamo kontaktovať nejakého majiteľa toho auta, dohodni stretnutie a pýtaj sa priamo jeho, povoz sa atď..
Určite nepozeraj hneď prvé inzeráty s autami, zvlášť ak ide o E46, kúpiť takú v zlom stave sa môže predražiť o hodne. Do servisu prišla jedna s tým že motor vydáva klepotavé zvuky... Nakoniec hlava dole a 5ty valec mal vôlu na ojnici, tá vyklala a vyjebala motor... Skončilo to výmenou bloku motora, ktorý bol problém zohnať, ďalej takisto viac menej celý motor nanovo poskladať, nastaviť, vymeniť olej a veci okolo. Už keď sa to robilo tak ešte repas prednej a zadnej nápravy. Skončilo to na sume viac ako 2000 euro... Ak máš nato nervy, financie a chceš aby ti auto stálo 2,5 mesiaca v servise tak kľudne do toho choď... Alebo daj dole ružové okuliare a pozeraj po normálnych autách po normálnych majiteľoch a nečakaj že tu ti niekto dá presný návod ako kúpiť 100%nú E46 za peniaze čo máš.
Ľudský inštinkt a podvedomie je lepšie a účinnejšie ako najdrahšie bezpečnostné systémy a previerky. Je to dokázané a je to pravda. Prvý dojem spraví hodne, takisto detaily okolo, správanie majiteľa...
Ja som dostal ponuku na E30 1,8is v 101% stave. Aj som sa viezol aj som si ho pozrel zo všetkých strán, na jame, znútra, papiere preveril atď.. Radšej došporím 3600 euro ako sa zas rok jebať v aute a najazdiť 800km. Toľko odo mňa.
PS: poprípade pozri nejaké 2,0d alebo 1,8. END KONEC
venox napísal:"volu ci co to bolo na ojnici a piest buchal do hlavy."
Pri kupe si to nepocul, alebo kedy a ako si to zistil...
venox napísal:"volu ci co to bolo na ojnici a piest buchal do hlavy."
Pri kupe si to nepocul, alebo kedy a ako si to zistil...