... všetko o BMW ...
Gabo10 napísal:307 tisíc km je dosť ale nie príliš ..niektorí aj na klube jazdia a 450+ v pohode...korado si to tahá na 8 valci svojom už cez milion a pol![]()
určite je lepšie kúpiť auto s menej km ale pri e39 si nenavyberáš tam km pribúdajú rýchlo...ak nechceš platiť veľké prachy zato a dovoz tak musíš mať viac km
mne skôr príde divné totohttp://auto.bazos.sk/inzerat/37516690/B ... -735iL.php počtom km .. prečo to niekto nestočí?
PAN BAAAAAca napísal:ja mam na 545 okolo 260.000 a ide lepsie ako ex-passat so 160.000
korado napísal:dobre ti vravia nado mnou, tieto osemvalce sú doslova nesmrteľné, len nech má vždy dostatok oleja, vody a nemáš problém
na mojom je tak cca milión a pol a motor je v poriadku, trochu úniky oleja, ale po toľkých rokoch a km má nárok![]()
skôr sa zameraj na technický stav auta, hrdzu, elektroniku... o ten motor sa fakt neboj
msakac33 napísal:
ty si mal passata s motorom 4,4i ??? lebo ak nie, tak tvoj prispevok je o nicom, porovnavas neporovnatelne
PAN BAAAAAca napísal:edit: uz som ta asi pochopilneporovnaval som vykon, ale stav auta
Stevo_Alex19 napísal:
No uz som pisal majitelovi ze si idem po nu :))) Tak aky olej jej mam dat ? Zrejme by bolo idealne jej tam naliat hned po kupe cistonovy. Porad nieco co by ma rad ten motor :))
PAN BAAAAAca napísal:
tusim sa mi ju podarilo najst.. :] hlavne popytaj vin cislo o over cez KOcko! vybavicka potesi, ale zober niekoho kto ju pekne pocekuje :X