... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Orangesaft
Autor témy
Kraj: Košický

Kupa 525 TDS Touring

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 16:34

Zdravim.

Chcem kupit 525 tds combi verziu.

Mam momentalne jednu ponuku.Majitel na aute menil tieto veci: servo cerpadlo, servo riadenie, predne ramena, loziska, pruziny a ulozenia, vzadu vymenene vsetky silentbloky a tiez loziska, pred mesiacom menil hlavu s vackom a ventilami a nove tesnenie pod hlavou.

Chyby auta: rucna brzda nefunguje, treba vymenit spinac na spinacej skrinke, nedrzi kufor - tieto problemy niesu zavazne, ale tento posledny ma dost serie a to je, ze auto slabo taha v nizkych otackach a tazsie startuje za tepla.Nieco som si o tomto probleme pozeral a vyzera to na nastavenie predvstrekov, ale ja na toto niesom expert takze neviem kde by mohol byt problem.On pisal, ze to neriesil, ale moze to byt aj cerpadlo.Takze moja otazka je, co by tento problem mohlo sposobovat a hlavne ma zaujima kolko by stala oprava tohto problemu.

Auto ma po vizualnej stranke nejake chybicky - mensia povrchova korozia na prahoch (vymenim) a par mensich prielacin.

K autu mi da original elektrony bmw so zimnymi gumami (1 sezonu jazdene).Taktiez su na aute folie s certifikatom.

Ponukal mi ho za 1300 ale dohodli sme sa na 1150 ak pridem ponho na buduci tyzden.

Pozeral som par clankov pred kupou na tomto fore a nasiel som stranku seka.Pozeram, ze v roku 2008 auto malo nabehanych 252000 km a v roku 2010 uz malo len 190000, takze bolo stocene (tak ako 90% aut na slovensku, cize mi to az tak nevadi).
Momentalne ma najazdene 260000 (realnych cca 310000, kedze bolo stocene o 500000 km).Rok vyroby auta je 1998.

Tak sa chcem opytat, ci sa mi oplati kupit toto auto.

Dakujem za vsetky odpovede k teme !

Užívateľov profilový obrázok
Bengalll
Auto: zobrala leasingovka
Kraj: Žilinský

Re: Kupa 525 TDS Touring

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 21:04

V dnešnej dobe už veľa záujemcov o TDS nieje, keď chceš poradím Ti dolož a kúp napr. toto :http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/bmw-e39-525-tds-touring-a-t-t105265.html

Keď ti chýbaju love kúp radšej za 350€ feldu a došetri. Za 1000€ sa na 5kove BMW kupujú jazdené R18 zo zánovnými gumami :idea:
Ver tomu že v tej starej felde nebudeš ľuďom na smiech a budeš spokojnejší (aj peňaženka) ako v rozpadnutom hrdzavom bmw, kde budeš tlačiť stále prachy a furt to bude šrot......
aktualne audi a6 4G
ex:audi a6 c6 avant 3,2 FSI
ex: audi a6 c6 3,2 FSI
ex: volvo S80II D5
ex: octavia2 RS 2,0TDI
ex: e39 touring 530d
ex: e60 530i
ex: e39 523i

Užívateľov profilový obrázok
sandrito
Auto: BMW e61 530d LCi
Kraj: Prešovský

Re: Kupa 525 TDS Touring

Štvrtok, 10. Decembra 2015, 22:17

Bengalll napísal:
V dnešnej dobe už veľa záujemcov o TDS nieje, keď chceš poradím Ti dolož a kúp napr. toto :http://www.bmwklub.sk/predaj-auta-bmw/bmw-e39-525-tds-touring-a-t-t105265.html

Keď ti chýbaju love kúp radšej za 350€ feldu a došetri. Za 1000€ sa na 5kove BMW kupujú jazdené R18 zo zánovnými gumami :idea:
Ver tomu že v tej starej felde nebudeš ľuďom na smiech a budeš spokojnejší (aj peňaženka) ako v rozpadnutom hrdzavom bmw, kde budeš tlačiť stále prachy a furt to bude šrot......

Presne tak... Nekupuj ten vyjazdený črep...Krajší predfacelift dokonca s krásne zrepasovanými svetlami som nevidel...Zožen prachy a kup radšej ten čo je tuna na klube v inzercii....vizerá z foto fakt super, treba isť obzrieť....Škoda len kože, ináč nemať mojho toura vážne nad tým rozmýšlam....ale aj to by sa dalo poriešiť...Za tie prachy máš si myslím parádne vozenie...
Ex:Fiat Punto
Ex:Suzuki Swift
EX:Pugeot 208
VW Passat R6 SFI 4motion
BMW e46 320d
BMW e61 530xd
http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 96153.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných