no nezostava nam nic ine len ti naozaj popriat vela stastia, aby to fakt bola len nejaka jednorazova keketina na truc, aby ti to pokazilo radost z kupy auta :).
a predajca podla mna nema velmi o com premyslat, lebo to auto uz tu ma reklamu urobenu, - este sem pekne daj ECV, VIN aby sa to zaindexovalo v gugli a ke dniekto bude hladat to auto najde toto vlakno :), narozdiel od teba zoberie nohy na plecia a ty si ho potom mozes kupit.
ale ked si ti potom ta prevodovka pokazi nahodou, tak to sem ani nepis, my sme kurvy, my ti povieme, ze sme ti to predsa hovorili

ale ne, seriozne - navrhol by som predajcovi, ze nech si rezervuje cas, a isiel by som sa s tym odviezt kludne aj 200km, s tym ze zaplatis palivo a das mu nejaky susen za amortizaciu, a ked bol on seriozny a zobral prachy naspat, keby som ja mal seriozny zaujem tka mu poviem, ze ak to ta prevodovka zvladne bez zavahania, nejaku trasu kde su aj nejake tie kopceky, premavka v meste atd. - tak to namieste zoberiem.
Mozno sa to stane len ked sa zahraje prevodovka, alebo proste nieco ine, co sa prejavi az po dlhsej jazde, minimalne by som chcel vylucit to, ze sa to nebude opakovat vzdy ked pojdes dlhsiu trasu ako tu skusobnu "okolo domu".
A budes aj lepsie spat tie prve tyzdne, lebo ver mi, ten stihomam tam bude, minimalne prve tyzdne co to auto budes mat, budes stale nervozne sledovat ci to radi ako ma, ci to neslbe - a ked to sklbne trochu napr. pri kickdowne, co je normalne, budes mat strach, ze to nie je normalne a nieco je zle - na to sa priprav, ze sa s tebou vlastny mozog bude zahravat. Takze si dopraj trochu pokoja aspon dlhou skusobnou jazdou.
No a pre istotu tri krat zaklop na drevo alebo, chyt kominara za gombik a frajerku trikrat capni po riti (z troch uvedenych len to posledne zarucene pomaha pre lepsiu psychicku pohodu)