Co poviete ? Mam teraz tiez taky isty motor a o 3 tisic KM menej,ale vybava vyzera velmi pekne,hlavne mi ide o navigaciu a stresne okno...rozmyslam ze by som predal moje (cca 16/17 tis €) a kupil by som toto,pozna niekto z vas to auto ? Vyzera celkom zachovalo jedine co som si vsimol je odtrhnuty kryt na odstrekovaci v predu,a neviem ci sa robili tieto sportove volanty v tomto prevedeni (?) Kedze ja mam ten isty,ale nemam na nom preforovanu kozu.
neviem, ci to spravne chapem, ale ty mas presne taku vybavu okrem stresneho okna a navigacie a chces svoje predat za 16/17k€ a tuto to chalan predava so stresnym a s navigaciou za 14,6k€?
Zajtra sa na nu idem pozriet. Nejake tipy na co si mam dat bacha? Ako. Najlepsie skontrolujem nepretocene km? A ako zistim ze nebolo 8 krat na totalku atd?
Ako si najlepsie preverim pocet KM ? Da sa to aj pomocou VIN cisla pokial viem...ale kedze auto bolo servisovane v komarne takze by som mal ist tam skontrolovat najblizsi bmw servis alebo sa to da aj online ? Dakujem
- Bol som vcera tam...auto vyzera byt v poriadku, zosuchana riadiaca paka,nefunguje natacanie praveho spatneho zrkadla ale inac vyzera byt celkom v poriadku.