... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Re: e46 vs e36

Pondelok, 11. Októbra 2010, 08:47

El_Scorpio napísal:
Ja by som ešte chcel spomenúť, že mimo výhod ako modernejšia technika a lepší vzhľad, má E46 aj nejakú tú bezpečnosť narozdiel papierovej E36, ktorá sa láme aj keď zafúka silnejší vietor. Bezpečnosť u E36 je vyslovene mizerná, rozdiel medzi týmito dvoma generáciami trojky je kozmický. E36 je v tomto akoby z praveku, zatiaľ čo E46 sa dá už považovať za moderné auto.

Motoricky je dobrá voľba 323i, je to R6, dostatočne dynamický a zároveň nie príliš smädný. Povedal by som že výborný kompromis pre toto auto.

si uplne mimo.. v testoch bezpecnosti vo hviezdickach to vyzera sice pre e36ku horostrasne (ale treba si uvedomit ked konstruovali e36ku neexistovali testy bezpecnosti). ale skutocnosti je taka ze e46ka uz bola robena presne na hviezdicky, takze naraz v presne danych podmienkach dopadne pre posadku hviezdickovo lepsie v e46, ale staci o jeden stupen a 3cm ine miesto stretu tak e46ka je na tom rovnako ako e36ka. airbagy povazujem za jasne plus pre e46ku.
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

birki
Auto: 540iA touring

Pondelok, 11. Októbra 2010, 08:59

e46ka ma len jednu vyhodu a to motor 2,0d Common rail. a prirodzene bude menej hrdzava ako e36 roky v tomto neosalis.
ale pokial mas e36 napr 323i a chces to vymenit za e46 323i ti nema co nove ta e46 ponuknut
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

lukas11
Autor témy

Utorok, 12. Októbra 2010, 15:58

pozeram uz dlhsiu dobu tie e36ky.. na majovu som si robil zalusk..len mi odisla.. zial keby som mal momentalne viac penazi mozno by uz bola moja..nevadi :) este som rozmyslal nad modrou 328 belowzera, ta sa mi celkom paci.. a tak s amizda, ze vo vrakuni som ju videl viac nez dost..takze ani daleko by nebola .. rozpocet bude tych 5000e cca.. a prave preto rozmyslam, ze by sa dala kupit nejaka pekna 36ka za 3500 dajme tomu a stale mam zvysok penazi na nejaky servis a nemusim cakat na vyplatu.. co sa tyka vykonu.. aj 320i ma podla mna dostatocny vykon .. ale ked clovek vsade cita, ze od 320 hore maju vsetky rovnaku spotrebu :D..ale myslim, ze 323 je idealna volba..no na slovensku ich nie je vela na predaj v nejakom normalnom stave okrem uz terajsia maikiho..(sakra):D..320d mi nic nehovori v e46 ke ..chcem benzin..rocne najazdim kolo 10 000km a hlavne v BA tak naco bduem kupovat diesel a bat sa kedy mi odide turbo kvoli zimnym startom a kratkym vzdialenostiam..dakujem nie :) suma sumarum.. cakam kedy sa maiki zlutuje a preda mi svoju 323 za 3000e a on si necha e30 :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných