... všetko o BMW ...
pexon napísal:este existuje dalsia varianta, repas originalnych ramien..ca 35 za cap, cize 70 za rameno, zostava vaha a pevnost originalneho ramena a usetril si :) mam najazdene na takto zrepasovanych ramenach na 330d uz 20tis km za nejakych 8 mesiacov a drzia
ale ak chces silou mocou nove, tak urcite LEMFORDER, ten cenovy rozdiel je minimalny
MaT0 napísal:Ja mam bohuzial s Meyle negativne skusenosti. Mam ich na 330d asi 1 a pol roka (cca 30tis km) a capy su strasne vymlatene. Osobne som dufal, ze vydrzia trochu dlhsie.![]()
Je zase pravda, ze kombinacia 18" diskov a bratislavskych ciest da hodne zabrat...no cakal som viac.
Ked ich budem menit, pravdepodobne pojdem do Lemforderu, uvidime kolko mi vydrzia tie...
Helldiver napísal:Meyle HD nie su zle, ale original je original a Lemforder je predsa len kvalitnejsi - a to hovorim po tom ako som na 2 autach vymenil komplet podvozkove ramena prednej napravy za meyle HD (a napriklad pri 535iA ktoru som predal Woodoo-vi z nicoho nic jedno spodne rameno odislo, mohlo mat 15-20tkm na sebe, ostatne drzia), pri dalsom to uz bol Lemforder. Meyle HD je (pre niekoho) fajn prave v tom, ze silentbloky su tuhsie (respektive tam kde je original zlozity hydrosilentblok je Meyle HD pevna guma), teda auto posobi sportovejsie (a horsie tlmi razy), ale predsa len to nevydrzi tolko ako Lemforder. Ale urcite to nie je zla volba pre niekoho kto ma auto hlavne na paradu/potesenie a da nejakych max 15-20tkm rocne, to mu vydrzi pomerne dlho, za tu cenu super a urcite lepsia volba ako totalne shity typu SRLine apod. Akurat napriklad ja vyuzivam auto naplno a jazdim 40-50tkm rocne, takze nad nicim inym ako tym najkvalitnejsim (Lemforder) by som neuvazoval, kedze inak by to bola false economy, prvotne usetrene peniaze za diely by sa rychlo stratili pri dalsej vymene.
Brano13 napísal:Zatim som moc spokojny :) uvidim ako dalsich 15-20tis, ked vravis ze odchadzaju pri 20tisic