... všetko o BMW ...
H@wk napísal:za tia penaze uz mas 330d 150kw a to auto ide a nic to nezereCaute,
Kazdy pracovny den absolvujem cca 19km trasu do prace a potom rovnaky pocet km aj s5, z toho 10% mesto zvysok mimo mesta.
Niekedy nejaka dlhsia cesta... dajme tomu 500-1000km mozno viac, dovolenka, vylet...
Prave som predal svoju krasku E46 318i a uz to chce vyssi vykon :)
Nechcem benzin, lebo spotreba 9-10l benzinu (pri 325i-330i) mi nepride lakava hlavne v dnesnej dobe a pri vzdialenosti ktoru denne absolvujem a ako casto jazdim by som uz chcel skor dizla, predsalen ma aj vyssi krutak + ma to turbo
A tak uvazujem nad 320D (110kW) / 330D (135kW)
Niekto vravi ze kup, niekto ze nie... niekto zase ze 320D niekto ze to je slabe a mam brat 330D.
Chapem ze to iste bude zrejme aj tu, no skuste mi nacrtnut zhruba co to znamena mat 320D vs. 330D, co to obnasa, ako rychlo sa to zohrieva v zime a v lete, aku to ma spotrebu, co zvykne casto odchadzat pri tychto motorizaciach, na co si dat pozor, atd...
Neplanujem tomu davat zabrat vkuse, obcas(no mozno castejsie :)) proste vyuzit ten vykon a potencial, predbehnut niekoho, obcas zajst na nejake sprinty.
Zaklady ako jazdit s takymto dizlom mam, takze to mi pisat nemusite...
Moj cenovy strop je niekde okolo 8500e +-
mex.x napísal:ver tomu ze ten diesel kým sa zahreje tiez bude mat spotrebu porovnatelnu s benzinom.....takze ci pojdes do práce dieslom ,alebo benzínom, zozere ti to to isté...
na tvojom mieste by som siel do benzínu a peniaze co by si musel v priebehu prvých mesiacov nahadzad do diesla...vstreky, turbo, zhavice a neviem co este radsej zainvestuj do lpg.....benzín pojde hore, diesel pojde hore tiez.....
H@wk napísal:Ok som si povedal ze 3 litre budu na mna moc ... na teraz.
Rozhodujem sa medzi E46 Facelift 320i (170hp) a 320D (150hp)...