... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pgrno
Autor témy
Auto: Mercedes A
Kraj: Bratislavský

e46 325Xi alebo 330Xi

Štvrtok, 20. Januára 2011, 21:57

ahojte,
silno rozmyslam nad vymenou terajsieho auta opat za bmw.
jedno som uz mal. bola to e36 316 touring. super auto, tzv. cukrik stav, malo jedinu chybu: motor.
po kratkom case som zistil ze 4valce su na bmw velmi malo. nechcel som s nim zavodit, ale nebolo to to prave ani na bezne jazdenie.

dovtedy som mal predne nahony renault, peugeot a tam 1.6i stacila, ale na zadny nahon to bolo malo.
nechcem spravit tu istu chybu este raz a chcem sa skusit poradit.

hladam auto: e46 lebo bmw, trojka mi pride velkostou tak akurat. 5 je moc, compact malo.
touring (lebo mam psa)
automat
stvorkolka (obcas chcem ist mimo asfalt a tam sa to moze hodit)

najazdim sukromne dost malo. tipujem tak 12 000rocne. ak vobec.

ked som to vsetko scital vyslo mi z toho 325iX alebo 330iX, rocnik 2002-2004, tak do 150 000km, povodny stav, ziadny tuning.

co si o tom myslite? ktora motorizacia je lepsia, videl som ich v ponukach dost malo, vacsinou su diesle. 330xD
ake su jazdne vlastnosti. nerobil mi problem zadny nahon ani v zime, ale predsa na nespevnenych cestach to moze byt velka vyhoda.

skratka vas nazor, ist do toho ci nie? predat benz a kupit e46 ?
vopred dik za nazory.

P.S:mam A-class 150, 2005. keby niekto mal zaujem pre manzelku, priatelku je to tip top auto. ked pojdem do e46 bude mercedes na predaj.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Re: e46 325Xi alebo 330Xi

Piatok, 21. Januára 2011, 10:23

e46 je super zvezenie a pokial kupis auto s vykonom budes len rad, tie co si si vybral, su oboje dobre volby, skor sa potom zameraj na vybavu
a to 4x4 je len na tebe, budes mat o hodne lepsiu trakciu, no pokial nebyvas niekde v kopcoch alebo sa casto nepohybujes v moc zasnezenom prostredi, z osobnej skusenosti viem, ze so zadkom sa to da zvladnut bez problemu, aj ked 4x4 na tom drzi ovela lepsie, len ci ti to stoji za zvysenu spotrebu + ti pripadne mozno potreba generalky prednej napravy
na nespevnenom povrchu potrebujes hlavne svetlu vysku
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

pgrno
Autor témy
Auto: Mercedes A
Kraj: Bratislavský

Re: e46 325Xi alebo 330Xi

Pondelok, 24. Januára 2011, 13:46

dik za reakciu a nazor.
stale to zvazujem. doteraz som nemal 4x4 a vacsinou som sa dostal kam som potreboval ci uz prednym alebo zadnym pohonom.
nenajazdim sukromne vela km,takze spotrebu az tak moc neriesim, aj ked je pravda ze benzin ide stale hore.

s tou svetlou vyskou mas pravdu, ale nechystam sa ist az tak do terenu. ked by som take auto mal, vyuzil by som to tak mozno 2x do roka. na to mi to prijde skoda cely rok sa vozit v terenaku kvoli par jazdam do terenu.

tam kam zamyslam s tym autom chodit je luka. viacmenej rovinata, ale obcas zablatena. minule som tam skaredo zapadol a keby nebol nedaleko jeep grand cherokee, ktory ma vytiahol tak by som sa domov nedostal.

na youtube som kukol videa 330ix na snehu. ten tu kazdorocne mame, aj na zladovatelom povrchu je to lepsie.

teraz tu na fore niekto predava 330ix ale zial nema automat. to by som v dalsom aute uz chcel mat. ale inac vyzera zachovalo.
Mercedes A-Class
ex E36 Touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní