... všetko o BMW ...
sandrito napísal:Z fotiek pekné auto skoro ako moje na pár odlišnosti vo výbave. Mrzelo by ma, že to nemá xenony a zadné okná v elektrike, ale okná sa dajú v poho dorobiť. Stálo by to isť ho pozrieť.
Luigi02 napísal:Vyzerá to dobre v servise mi všetky potrebné opravy vyčíslili na 521€ takže super.Akurát ta spotreba mi nesedí podla tých čísel ktoré tu koluju na klube
![]()
Luigi02 napísal:zdá sa mi že trošku viac dymí, na to sa vrhnem hneď ako sa pomení vyššie uvedené. Možno žhavič alebo niektorá tryska.
Luigi02 napísal:Dal som pozrieť všetko čo sa mne nezdalo čo boli hlavne veci okolo podvozku takže je to sada ramien, ložisko kardanu, platničky, geometria, a nejake veci okolo toho. Nedá sa hneď všetko naraz lebo servis je stále plný.![]()
Inak motoricky ide pekne automat radí hladko, zdá sa mi že trošku viac dymí, na to sa vrhnem hneď ako sa pomení vyššie uvedené. Možno žhavič alebo niektorá tryska. A spotreba vačšina mesto zatial realne mi to vychadza na 10l počítač píše tak 7-8-9. A preto som dal prvé riešiť toto a nie motor lebo to mi vadilo aby ste ma to hneď neukamenovali. Samozrejme tlaky atď všetko sa bude merať.
Nejaký rozumný servis v ZA ? Zatiaľ je to všetko u bratranca v dobrom servise ale vadí mi niekedy prístup
Nejaké chyby na aute: dvere vodiča boli menené (ževraj nacúvané) a trochu horšie sa zatvárajú, spatne zrkadlá sú zatečené (kde zoženiem ?
) hrdze som moc neobjavil iba kusok vzadu nad kolesom. A občas za studena bez plynu ked točím doprava niečo klepe z prednej časti. To je asi tak všetko o čom viem.