... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Re: E39 528i AC Schnitzer

Štvrtok, 15. Novembra 2012, 14:50

Poradím, máš to ďaleko a trepať sa tam nadarmo je ](*,)
Poznám tu na klube naozaj jedného super ochotného člena ktorý sa vyzná,má diagnostiku a keď ho poprosiš tak si myslím že ti ho pozrie od vanosu až po rezervu a je hlavne z Košíc :thumbup:
Na koho tak naražam Jarko?

Stefo1248
Autor témy
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 15. Novembra 2012, 18:33

matyson napísal:
Poradím, máš to ďaleko a trepať sa tam nadarmo je ](*,)
Poznám tu na klube naozaj jedného super ochotného člena ktorý sa vyzná,má diagnostiku a keď ho poprosiš tak si myslím že ti ho pozrie od vanosu až po rezervu a je hlavne z Košíc :thumbup:
Na koho tak naražam Jarko?

To by bolo skvele ,ja len sledujem a pomaličky vyberam nove auto,nemam ešte hotovost na ruke to až ked dostanem za moje.To može bit zajtra aj za mesiac....
Ale skusim vyšpekulovat niečo s peniazmi ked to bude kus ktorý sa fakt oplatí.Chcem tam dat určite LPG a to už bude 7500 + dake poplatky za pomali 14 ročnu 39tku je dost..Ale páči sa mi,čo sa KM tíka pokial nemá cez pol miliona tak mi je to jedno,ak bolo on postarané tak neriešim.No kto to poznate a viete niečo o aute tak každu radu privítam,potom by sa oplatilo požičat si :)
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Piatok, 16. Novembra 2012, 17:11

Stefo1248 napísal:
pred 2 rokmi ? pred 3 rokmi podla EK a KO ,overil som si to mala 96000km.
Je to malo ale nevyzera to na daku stočenicu.Volal som s majitelom a je to taký puntičkár,vravel aj o laku ,nie celolak ale jedna strana bola on niečoho poškrabaná (že vraj jemne) tak to dal lakovat.Je pekná,chce to faceliftove svetla a LPG.Ale teraz na ten rok je to dost vysoká cena. :roll:

hm, teraz si ma zneistil....prisahal by som že to bola ona modrá AC.....
alebo si to pletiem s jednou Mpaketovou na rovnakých kolách...

ale pokial z toho netečie olej, nevŕže to, a je pevný a istý podvozok tak to je jedno kolko km tam svieti

cena je vyššia ale akceptoval by som ju ak by tam bolo za tie 3 roky menené: tlmiče, aspoň nejaký ten silentblok a spojka a nezošlahané pneu že keď zaprší tak sa bojíš že natom nedojdeš domov :D
Obrázok

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Streda, 21. Novembra 2012, 17:30

matyson, narazas na ten mercedes co som ti bol mrknut:)

ono problem je ze niesom uz v ke casto, ale tak o 2 tyzdne snad znova, pekne nedelne dopoludnie by som si pozrel nejakeho snitzla :D
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Streda, 21. Novembra 2012, 18:05

jararak napísal:
matyson, narazas na ten mercedes co som ti bol mrknut:)

ono problem je ze niesom uz v ke casto, ale tak o 2 tyzdne snad znova, pekne nedelne dopoludnie by som si pozrel nejakeho snitzla :D

:wink:
Uvidíme prečo sa rozhodne,či 528i alebo 530i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 13 neregistrovaných