prave som v Karlovych varoch uz som sem siel 3 ti krat s KE... a necitim sa nikdy unaveny po tejto ceste s auta

dobre sedacky a celkom aj pohodlie... velakrat uz som absolvoval v svojom coupe s dalsimi 2oma 195cm ludmi a jednou deckou autosedackou s pasazierom + plnym kufrom aj viac ako 650km trasy za den... a nebolo to zase nieco horzne pre nich urcite v 5ke alebo v 7me by to bol vacsi luxus ale da sa to vydrzat lebo to takto absolvovali so mnou aspon 12krat :)
urcite dobuducna budem chciet nieco vacsie ale moja e36tka mi s hladiska pohodlia a sportovosti vyhovuje zatial... nesiel som dlhsie trasy zatial v nicom lepsom

tak neviem porovnat... parkrat som dal sice vo ford mondeo 2005 kombi 500km ale musim povedat ze vo svojom sa citim pohodlnejsie.
je pravda ze bezramove okna niekedy podfuknu, je tam vacsi aerodynamicky hluk ako v e39 530 to urcite aj ked som sa v nej viezol len asi 20km...
cize moj verdikt je ze e36 coupe je pohodlna oproti 75% ostatnych vozidiel na ceste

ale na 7mu to urcite nebude mat a zase 7ma v meste a na okreskach nebude mat na 3ku...
cize ak 90% budes chodit dialnice ber 7mu urcite