... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
MattyX
Auto: 325i mtech
Kraj: Zahraničie

Re: E36 - co su to za kola ?

Piatok, 26. Novembra 2010, 10:43

to vypada silene s tema zadnima blatnikama :roll: nakoplý jako koza jeste k tomu ... ty na obrazku jsou repliky ;) sam mam repliky BBS a sem spokojeny zatim :) taky je replika a replika ;) kazdopadne normalni ET dej ;)
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
Obrázok

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Piatok, 26. Novembra 2010, 10:59

Jaj chlapci poviem vam jednu vec, moj kamarat kedysi kupil drahe (ze stali 160tis. korun este bolo SK) Kovane disky 20" jednej nemenovanej značky na Nissan 350Z o ktorych mu vsetci hovorili ze sa nikdy nepokrivia. Nase cesty si ale vybrali svoju dan a po pol roku boli disky krive ako nohy nejednej futbalovej hviezdy :mrgreen: On sa nasral a disky nechal prebehnut cez poistovnu aby si mohol kupi ine lacne kovane repliky a cuduj sa svete, lacne kovane repliky vydrzali na tom aute takmer dva roky.

Takze z toho si beriem ponaucenie, radsej vytrieskam 900Eur za kovane repliky ako 3000Eur za origo a vysledok ten isty, respektive chcel som povedat ze tak ako pokrivis repliky, pokrivis aj origo kola. Tot moj nazor, a nech mi tu nikto nepise ze to nieje pravda, lebo mam druheho velmi dobreho kamosa co zlomil uz tretie horcikove OZET kolesa na svojej impreze. (ale je pravda ze s tym jazdi ako McRae a spotrebu na tej impreze este nemal pod 25litrov, t.j. tkz. vikendove auto :D)
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

MattyX
Auto: 325i mtech
Kraj: Zahraničie

Piatok, 26. Novembra 2010, 11:51

depressman napísal:
Jaj chlapci poviem vam jednu vec, moj kamarat kedysi kupil drahe (ze stali 160tis. korun este bolo SK) Kovane disky 20" jednej nemenovanej značky na Nissan 350Z o ktorych mu vsetci hovorili ze sa nikdy nepokrivia. Nase cesty si ale vybrali svoju dan a po pol roku boli disky krive ako nohy nejednej futbalovej hviezdy :mrgreen: On sa nasral a disky nechal prebehnut cez poistovnu aby si mohol kupi ine lacne kovane repliky a cuduj sa svete, lacne kovane repliky vydrzali na tom aute takmer dva roky.

Takze z toho si beriem ponaucenie, radsej vytrieskam 900Eur za kovane repliky ako 3000Eur za origo a vysledok ten isty, respektive chcel som povedat ze tak ako pokrivis repliky, pokrivis aj origo kola. Tot moj nazor, a nech mi tu nikto nepise ze to nieje pravda, lebo mam druheho velmi dobreho kamosa co zlomil uz tretie horcikove OZET kolesa na svojej impreze. (ale je pravda ze s tym jazdi ako McRae a spotrebu na tej impreze este nemal pod 25litrov, t.j. tkz. vikendove auto :D)

souhlasim s tebou ;) osobne nez nechavat renovovvat origa , tak si koupim nove repliky :D pac te to pak vyjde i levneji ;) tech BBS co sem uz videl pokrivenych :roll: kazdopadne sou i kola taková se kteryma přejedeš hroudu od krtka a jsou křivé ;)
http://www.piston.cz - HAWK PERFORMANCE, VOGTLAND, STRONGFLEX, DBA BRAKES, XYZ RACING a jiné značky
Obrázok

blesk
Auto: x1 18xd (2015)
Kraj: Bratislavský

Sobota, 27. Novembra 2010, 02:29

depressman napísal:

na 350Z si da 20" disky len exihbicionista, co to bolo za disky kludne menuj? keby tam mal origo priplatkove Rays 18" tak ich len tak nepokrivi. ale zas nemozno cakat ze po prechode cez otvoreny kanal bez poklopu to bude bez nasledkov na comkolvek. Uvedte mi jeden priklad realne kovanych replik - nie vraj kovanych. Ake OZ-ty mal na Impreze? OZ robi vacsinu diskov ako akykolvek iny vyrobca - teda viac menej komercna spotrebka nijak ynimocnej kvality. OZ Ultraleggera, Algerita su o nieco lepsie ale stale len hlinikova zliatina (AlSiMg) ale na to ako su tenke a lahke su az prekvapivo pevne. Robi aj competition radu ktora je horcikova a kovana a nepredava sa v beznej maloobchodnej sieti a nemaju ich ani na stranke OZ racing a nie su to ani Ultraleggera HLT ani Algerita... Ak zdeformoval tieto tak replika to asi nespravi kedze na tychto diskoch sa jazdi WRC

Jurica13
Auto: BMW 323Ci E46

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 11:50

Je jasne, ze su repliky a repliky....
Tvrdit, ze repliky sa vyrovnaju originalom je samozrejme blbost, ale zalezi ake repliky si kupim a hlavne na co kolesa potrebujem, ci len na presieranie sa po meste, alebo na obcasne okruhy alebo nebodaj zavody. Myslim, ze lepsie repliky na bezne vozenie uplne stacia. Ale vsetko je to o peniazoch, keby mal clovek na origo, tak repliky urcite neriesi. Niekto moze povedat ze je to obycajny FAKE, ale mne napriklad chuti aj falosny TWIX z Lidlu :D a kludne si kupim AAA-ckove repliky hodiniek. Na jar chcem kupit kolesa a osobne by som chcel radsej jazdene origo, ale nebranim sa ani replikam...
Obrázok

spec
Auto: E39 540i 6speed
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 12:20

Replika by mi nikdy neurobila taku radost ako origo,či už sa jedná o hodinky alebo kolesá,ale každy sme iný.M5 kolesa repliky hlavne hned na prvý pohlad je vidiet že to nie je to prave orechové a hlavne neplia to čo maju,nehovoriac o tom že pri vacsej rychlosti by som mal rit stiahnutnu že by mi tam nevošiel ani zastruhany vlas.
Replika rozhodne u mna nie!!!

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 12:30

Je to vec osobneho nazoru. Druho vyroba je vselijaka, mozno to nazvat aj replika, ale moze to byt v skutocnosti nieco uplne ine.
Uvediem na spravnu mieru to, ze tieto kola su urcene na M5 E39, ina stredova diera, ine ET a sme na zemi, cize v tomto pripade by som urcite neriesil origo kola, ktore maju nejaku hodnotu a nebudem ich predsa znehodnotovat tym, ze ich nasadim na sustruh alebo podobne, no nie ? To vazne taky sialenec nie som. A kupa takych diskov nie je tiez sranda, replik je tolko, ze mnoho krat sa ludia odrbu alebo su odrbany, ze su to origo, ale su to v mnoho pripadoch iba repliky. Ako jedny co som pozeral tusim aj tu na bmwklube a clovek sa snazi presvedcit, ze su to origo no ked sa na ne clovek pozrie ake su ojebane od obrubnika a ako z toho lezie nater a je tam vidna "zakladovka v ciernej farbe", tak to uz je fakt riadny ojeb, ale verim, ze sa najde niekolko adeptov, ktory su prudko presvedceny, ze maju origo a stoja si za tym, ze lepsej kvality niet, no v skutocnosti maju aj repliky, ktore ich spracovanim a kvalitou utvrdzuju v tom, ze maju origo. Disky su rozne a ja sa nebranim nicomu.
!!! Obrázok ???

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 11. Decembra 2010, 13:46

blesk napísal:

na 350Z si da 20" disky len exihbicionista, co to bolo za disky kludne menuj? keby tam mal origo priplatkove Rays 18" tak ich len tak nepokrivi. ale zas nemozno cakat ze po prechode cez otvoreny kanal bez poklopu to bude bez nasledkov na comkolvek. Uvedte mi jeden priklad realne kovanych replik - nie vraj kovanych. Ake OZ-ty mal na Impreze? OZ robi vacsinu diskov ako akykolvek iny vyrobca - teda viac menej komercna spotrebka nijak ynimocnej kvality. OZ Ultraleggera, Algerita su o nieco lepsie ale stale len hlinikova zliatina (AlSiMg) ale na to ako su tenke a lahke su az prekvapivo pevne. Robi aj competition radu ktora je horcikova a kovana a nepredava sa v beznej maloobchodnej sieti a nemaju ich ani na stranke OZ racing a nie su to ani Ultraleggera HLT ani Algerita... Ak zdeformoval tieto tak replika to asi nespravi kedze na tychto diskoch sa jazdi WRC

úplne súhlasím
takéto kolesá sú plne využiteľné len na pretekanie
len tam sa prejaví ich super hmotnosť
sú rovnako alebo o málo pevnejšie ako iné kvalitné disky ale majú jednu veľmi nedobrú vlastnosť a to to že kým iný kvalitný napr.oem disk pri náraze ohneš, tento neohneš ale rozbiješ na kúsky
a nezvarí ho ani pánbožko. však je to aj kokotina, zvárať disky
kované disky, to je zase niečo úplne iné, sú pevné, podobne ako oem ale nie krehké
už som to sem dával, ale nikoho to asi nezaujíma, možno teraz:
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=711585

blesk

Sobota, 11. Decembra 2010, 20:13

skvela zbierka kolies, Aloy Technic B9 - zaujimava hmotnost a design M-diskov

blesk

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 10:59

este dve poznamky:

nedajte sa vzdy zlakat roznymi pseudo racing replikami - kamarat sa mal moznost presvedcit ze sucastna vlna "racing look" diskov je dost casto oblb, kupil disky BSA 303 Ultralight ktore mali deklarovane 7,2kg pri 7x17. Ked ich doma odvazil mali 9,1kg, este hordsi ale bolo ze ked ich po 2mesiacoch vyzul boli dva krive a to vraj nikde s tym nejak neprestil. Hlavne ze na nich bolo napisane Racing a ultralight:-)

zaujimave su este urcite Enkei RP F1 velmi nizka hmotnost, design trochu podobny BBS LM a vzhladom n akvalitu dost zaujimava cena:

http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... 19&bih=671

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 12:07

alebo bbs rc

blesk

Nedeľa, 12. Decembra 2010, 12:36

Morok jasne: BBS RCJ, alebo BBS 300 bez debaty

habinho
Auto: e91 320d rv2008 face

Sobota, 22. Januára 2011, 19:44

trochu ste odbocili od temy, takze chalan ak by si mal zaujem, uz su na predaj.. :wink:

predaj-disky-bmw/bmw-disky-7x17-styling-65-t41420.html
e91 320d , facelift, Mpacket podvozok, 130kw
Ex E46 320d, M packet
Ex Skoda 120i, zadny nahon, trhac asfaltu...

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i

Sobota, 22. Januára 2011, 20:41

vdaka, uz mam ine
!!! Obrázok ???

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných