ok auto sme boli obzriet s remmym aj majdom vysledok?
-->cakali sme na carefouri v petrzalke vcera vecer, zrazu sa dovalilo cierne coupe zapnute hmlovky v predu pozeram ze kurnik dobre to vyzera na prvy pohlad, sice mokre ale vyzera to fakt zaujimavo. klasicke veci ja som anca a ja betka bla bla bla otvorim kufor ze co je odstrojeny, hej to som ti narokom nechal pozeram narokom? WTF!? aby si videl ze co a jak...

pravy C stplik brutal matny dostrek hovorim co to je? no vies zadok bol cely striekany, ze preco? tak vedla tohto auta zhorelo ine auto a toto coupe opalilo tak sme to striekli. pozeram ok, otvorili sme kapotu, pozeram na motor, netesnosti a tak, zatial nic a zrazu chalanisko ze pocuvaj co keby som skocil odniest sesternicu domov ja za pol hodinky som spet, kuknem do auta auto plne mladych ludi, reku ok jak sa vratis prezvon vilezieme vonku z mekacu strasna kosa bola. presla hodinka volam, nedviha, hodinka a pol furt nedviha skusim este raz furt nedviha, poslal som SMS a doteraz nic. chalanisko bud videl ze sa ako tak vyzname tak sa zlakol alebo ja neviem. auto bolo na predaj tak rok aj pol az dva na autobazar.eu, v zadu v kufri mal karbonovu rozperu. takze bud chalanisko posera alebo auto totalny vrak. adios mucacos :)