... všetko o BMW ...

ViktorDDD napísal:len je to zaujímavé že v DE stoja e34 M5ky poriadne kúsky cca 7-8tis. a viac, a u nás sa dá kúpiť za 4800 auto bez hrdze a s bezchybným motorom po GO (keď odhliadnem od interiéru ten sa dá do 500€ poriešiť)
 Treba to ist obzriet...
   Treba to ist obzriet... 
											Little player napísal:Zijeme v krajine nekonecnych moznosti . . .

, zadne tlmice tiez vyzeraju vhodne na vymenu a ak ako autor popisuje dva roky stalo tak pocitaj aspon ake take pretesnenie motora, prezriete rozvovou, vymenu brzd, kvapaliny, olejejov, filtrov.... celkovo e34 v takomto stave je bezodna studna penazi
, zadne tlmice tiez vyzeraju vhodne na vymenu a ak ako autor popisuje dva roky stalo tak pocitaj aspon ake take pretesnenie motora, prezriete rozvovou, vymenu brzd, kvapaliny, olejejov, filtrov.... celkovo e34 v takomto stave je bezodna studna penazi   a ako vyktor vravi ked uz sa odlepuju listy od hrzde kedze z vnutra su ,,kovove" a podla toho ako vyzeraju spodky tych dvery silne pochybujem o tom, ako vyzera spodok auta najma pod plast. prahmy
 a ako vyktor vravi ked uz sa odlepuju listy od hrzde kedze z vnutra su ,,kovove" a podla toho ako vyzeraju spodky tych dvery silne pochybujem o tom, ako vyzera spodok auta najma pod plast. prahmy   cize, podciarknute zrhnute pokial mas 4000euro na auto a dalsich 3000euro na opravy smelo do toho
 cize, podciarknute zrhnute pokial mas 4000euro na auto a dalsich 3000euro na opravy smelo do toho   

to ze je auto bez korozie tomu neveries ani sam e34 bez aspon minimalnej korozie som este nevidel a to som ich videl uz hodne
 to ze je auto bez korozie tomu neveries ani sam e34 bez aspon minimalnej korozie som este nevidel a to som ich videl uz hodne   ked auto dva roky stoji predstav si co to spravilo z podbehmy ked das dole plast. kryty
 ked auto dva roky stoji predstav si co to spravilo z podbehmy ked das dole plast. kryty   kukni sa ako rozjebalo tie listy na dverach dokrutene, dolamane..... motor vhodny minimalne na pretesnenie hlavy, gumicky na ventiloch za tie dva roky museli tak stvrdnut ze pri najlblizsej ,,nakladacke" prdnu, podvozok na GO je otazka minimalne 1000euro... ako nechcem nikomu zle ale do tohto auta pojde tolko penazi ze buduci majitel si bude musiet zobrat hypoteku aby to dokazal uservisovat
  kukni sa ako rozjebalo tie listy na dverach dokrutene, dolamane..... motor vhodny minimalne na pretesnenie hlavy, gumicky na ventiloch za tie dva roky museli tak stvrdnut ze pri najlblizsej ,,nakladacke" prdnu, podvozok na GO je otazka minimalne 1000euro... ako nechcem nikomu zle ale do tohto auta pojde tolko penazi ze buduci majitel si bude musiet zobrat hypoteku aby to dokazal uservisovat   mal som volvo ktore 4roky stalo v garazi a taku druhu chybu uz v zivote neurobim..... (zakusnute brzdy, podvozok komplet na GO, motor na prestesnenie, vymena komplet naplani.... ) pri takomto aute je tych aspektov tolko ze za tu cenu si kupis peknu e34 a nie pekne poskladanu M5ku
  mal som volvo ktore 4roky stalo v garazi a taku druhu chybu uz v zivote neurobim..... (zakusnute brzdy, podvozok komplet na GO, motor na prestesnenie, vymena komplet naplani.... ) pri takomto aute je tych aspektov tolko ze za tu cenu si kupis peknu e34 a nie pekne poskladanu M5ku