... všetko o BMW ...
dracik.bmw napísal:Toto auto ja na 100%jak po motorovej stranke tak aj po technickej..co viem do majitela je tam sport.podvozok,nove kotuce tusim v predu,vyvarene prahy,motor okarbeny ide to ako kkt..A cenu vcul neviem presne tusim naposled tam bola 1200ecok mozno da aj lacnejsie..
Auto stalo skoro rok v garazi bo nema kedy ani na nom behat kedze je furt zavraty v garazi alebo zavodi na druhej tricke.predaj-auta-bmw/bmw-e30-318i-coupe-t24797.html
bohusenko napísal:
to Dracik: Diki za tip, skusim sa mu ozvat, bo vyzera naozaj velmi velmi krasne, no skor sa bojim ci tam nebude brutalna spotreba...
to Kubo: a ktoru to myslis, od toho isteho cloveka co pisal dracik?
to Patres: nemas nejaky kontakt na toho kamosa ( do ss ak mozes), alebo nejake blizsie info o tom...diki
to Cosmo: diki za radu, aj aj som bol po srotovnom pozerat srotoviska, a az ma srdce bolelo co vsetko som tam videl povyhadzovane a za par korun. pojazdne, dobre fungujuce auta... mam teraz na tieto ucely stary renault5 a tiez su tam strasne lacne diely a vsetko mozne, no taha ma to stale k tej e30tke. a ked si tak poviem, ze "vrak" ako "vrak". Hoci neviem az tak presne ako su na tom nahradne diely na tieto e30tky, ale co viem, tak to nie je nejake extremne vysoke ( no samozrejme zalezi na tom, co by sa pokazilo..)