... všetko o BMW ...
cretino napísal:na prvy pohlad vyzera slusne, chcelo by to streknut podlahu do ciernej(matnej), v prednom narazniku vymenit tahokov za hmlovky, dohodit lizatko a par detailov.. a hlavne sa treba previezt..
kolko za to pyta, ked to nie je tajomstvo?
dodoIPD napísal:Kamo na tej mojej 325 len dorobit Mpaket , Cerveno Cierne kombo a nic lepsie neni :)
dodoIPD napísal:Zajtra to tam mas , to pekne pofotim.
nnoorrbbii napísal:to cervene vyzera celkom zaujimavo, o tomto sa nevie nieco ? : http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/31 ... 36951.html
velmi lacno ide a nikto ho nechce ? :)
BMW328i napísal:
mam v plane aj to ist pozret...ale tam ma odradza ta hrdza..to by chcelo hned komplet vyvarit a celolak a s tym sa mi nejako moc nechce drbkat...aj ked cena je super...
Cosmo napísal:
Počuj, a to sa ti zdá normálne? Čierne ISko z Blavy je na predaj za 900 euro, dokonca možnosť za 750...
Dáš link na auto kde je cena 2000 euro.
Rozdiel je 1100 euro, za to sa nemusíš drbkať s vyváraním a lakovaním, za tie peniaze ti to hodne ľudí urobí naozaj pekne a dobre!.
Hlavný rozdiel je v tom že červené auto má ešte verejne napísané v inzeráte![]()
![]()
že nesedí motor s TP. To do toho chceš ísť? Alebo len špekulácia? Podľa mňa to čierne by bola lepšia voľba
, aj keď sa čudujem že za takú cenu sa ešte nepredalo..