... všetko o BMW ...
BMW328i napísal:lupo: ...
Lopo napísal:auc.... si pripadam jak VW
Lopo napísal:pohodka![]()
inak ono to s tou prestavbou je vzdy o tom istom... povodne to ma trvat mesiac a stat 5000€ a nakoniec to trva rok a stoji o dost viac... o tomto uz nieco viem :) kazdopadne ak ta taketo nieco bavi, tak chod do toho... ja mat volne prachy, tak by som sa tiez s niecim takymto chcel vyhrat :)
a jasne ze sa informujes, tak to ma byt, ved od toho je to forum, ale presnu sumu ti nikto nepovie, kedze to nerobil kazdy druhy + auta pred prestavbou su v rozdielnom stave + to dost zalezi aj od sikovnosti majitela/mechanika, co si dokaze urobit sam, po kamaratoch, zozenie niekde cez internet, alebo si da na zakazku vyrobit... ako bolo vidiet aj v tej e30 328i co som sem daval z e30.cz fora, tak si si tam mohol kuknut kolko veci si tam musel dat vyrobit na zakazku (uchyty, chladic, zvody, vyfuk) a kolko upravovat (kardan, diff a co ja viem este co) a videl si co za nu pytal a to bola len 328ma... M3kovy motor bude podla mna este vacsia specialitka a bude to chciet niekoho, kto sa s tym bude vediet vyhrat :) tot moj nazor