... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Re: E30 325i

Piatok, 13. Augusta 2010, 22:08

BMW328i napísal:
lupo: ...

auc.... si pripadam jak VW
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

BMW328i
Autor témy
Auto: 530d E39

Piatok, 13. Augusta 2010, 22:21

Lopo napísal:
auc.... si pripadam jak VW

sorry usli mi nejako pismenka :oops:
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

Lopo

Piatok, 13. Augusta 2010, 23:22

pohodka :D

inak ono to s tou prestavbou je vzdy o tom istom... povodne to ma trvat mesiac a stat 5000€ a nakoniec to trva rok a stoji o dost viac... o tomto uz nieco viem :) kazdopadne ak ta taketo nieco bavi, tak chod do toho... ja mat volne prachy, tak by som sa tiez s niecim takymto chcel vyhrat :)

a jasne ze sa informujes, tak to ma byt, ved od toho je to forum, ale presnu sumu ti nikto nepovie, kedze to nerobil kazdy druhy + auta pred prestavbou su v rozdielnom stave + to dost zalezi aj od sikovnosti majitela/mechanika, co si dokaze urobit sam, po kamaratoch, zozenie niekde cez internet, alebo si da na zakazku vyrobit... ako bolo vidiet aj v tej e30 328i co som sem daval z e30.cz fora, tak si si tam mohol kuknut kolko veci si tam musel dat vyrobit na zakazku (uchyty, chladic, zvody, vyfuk) a kolko upravovat (kardan, diff a co ja viem este co) a videl si co za nu pytal a to bola len 328ma... M3kovy motor bude podla mna este vacsia specialitka a bude to chciet niekoho, kto sa s tym bude vediet vyhrat :) tot moj nazor
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

BMW328i
Autor témy
Auto: 530d E39

Piatok, 13. Augusta 2010, 23:54

Lopo napísal:
pohodka :D

inak ono to s tou prestavbou je vzdy o tom istom... povodne to ma trvat mesiac a stat 5000€ a nakoniec to trva rok a stoji o dost viac... o tomto uz nieco viem :) kazdopadne ak ta taketo nieco bavi, tak chod do toho... ja mat volne prachy, tak by som sa tiez s niecim takymto chcel vyhrat :)

a jasne ze sa informujes, tak to ma byt, ved od toho je to forum, ale presnu sumu ti nikto nepovie, kedze to nerobil kazdy druhy + auta pred prestavbou su v rozdielnom stave + to dost zalezi aj od sikovnosti majitela/mechanika, co si dokaze urobit sam, po kamaratoch, zozenie niekde cez internet, alebo si da na zakazku vyrobit... ako bolo vidiet aj v tej e30 328i co som sem daval z e30.cz fora, tak si si tam mohol kuknut kolko veci si tam musel dat vyrobit na zakazku (uchyty, chladic, zvody, vyfuk) a kolko upravovat (kardan, diff a co ja viem este co) a videl si co za nu pytal a to bola len 328ma... M3kovy motor bude podla mna este vacsia specialitka a bude to chciet niekoho, kto sa s tym bude vediet vyhrat :) tot moj nazor

presne tak ako hovoris...je mozne ze to nebude len zima ale mozno aj cely rok..vsetko je mozne..ale rad by som to zrealizoval...
a tak ako hovoris je to hlavne o sikovnosti, znamostiach a podobnych veci..uvidime co z toho dopadne a ci mi nervy pri tom neprasknu a nevynuluje sa bankovy ucet :smile: po nejakych uvahach a pozerani internetu asi najpravdebodobnejsie bude na zaciatok 3,5 motor..a to bude z haldiska financi zatial tak akurat..a potom sa uvidi..
E39 530d sedan
E30 318i coupe...ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných