Sobota, 23. Augusta 2014, 18:06
Vzdy je lepsie riesit setup... ako postupne pretoze ako som uz pisal skracujes zivotnost tych ostatnych dielov a nikdy nevies odhadnut potom zivotnost a moze ta to akurat neprijemne prekvapit... bilsteim ci eibach su kvalitne znavky kde ani jednou nic nepokazis... kazdopadne ja (je to moj nazor s ktorym nemusi kazdy suhlasit) si myslim ze idealne je nekombinovat viacerych vyrobcov kedze kazdy z nich si ten setup tzn. Tlmice, pruziny aj stabilizatory presne odladi a kombinacia je len na porovmatelnej urovni a nikdy nie lepsej... HR, Eibach aj KW ponukaju setup ak hladas pevny podvozok... pre HR vyraba tlmice zn. KONI ktory je v ponuke aj vo verzii so stelovanim tuhosti resp
Adaptabilny verzia FSD... HR ma aj twintube aj monotube stelovaky ale tie su uz na urovni okruhoviek ktore na nasis cestach absolutne mevyuzijes v celom rozsahu... ja osobne som siel do HR komplet a silentbloky som riesil strongflex... kazdopadne oproti akejkolvek serii je to tuhe ale nie uskakane a jazdne vlastnosti isli velmi hore... niekedy mam pocit ze ani nevyuzivam cely rozsah a popravde na hranu som sa stym este nedostal... ked som to porovnaval s TA technix tak to bolo 100 a 1... co sa jazdnych vlastnosti tyka.. ak ti nejde o dizajn tak ti staci aj pevny podvozok auto je troska nizsie ale nie o moc... neber to ako reklamu ale ak by som sa dnes rozhodoval tak by to bola asi rovnaka volba.. jedina vec co mi chyba su odklony ale tie budem riesit zvlast cez nastavitelne zadne ramena a camber plates... ako som uz vyssie spomenul sportovy podvozok nemoze byt nezmyselne tvrdy pretoze by nedostatocne kopiroval vozovku a stracala by sa potrebna adhezia ci pri zatacani, zrychleni a podobne a podobne ti ako pri sportovom ti auto stuhne aj pri normalnej serii kedze tlmice odchadzaju velmi pomaly....
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1