... všetko o BMW ...
BUBO napísal:a ako je to z motormi 1.8td?? rozmýšlal som aj nad touto motorizáciou ale nie je ten motor moc slabý na bávo, hlavne na touring???
luky2208 napísal:Či je slabý zaleží od toho ako stým chceš jazdiť. Ak si šofer ktorý jazdí štýlom "som všade prvý" tak to nekupuj. Ale ak si šofer ktorý sa snaží dodržiavať predpisy a očakava slušnu spotrebu tak to kup. Da sa na tom aj trožku ponahánať ale neake extrémne axcelerácie nečakaj. Na touring je ten motor tak akurat,už slabší by bol trapenie. Spotrebu aby si mal nad 7L/100 by si musel neviem čo robiť lebo mne sa to ešte nepodarilosamozrejme za predpokladu že je motor v poriadku.
Treba sa na neakom previesť a tak posudiť.
BUBO napísal:Chcel by som auto, ktoré má dobrú spotrebu, keďže jedného žrúta už mám, ale keď sa budem musieť poponáhlať tak aby som sa dostal včas na miesto, ale ináč nejazdím razantne, občas si vyhodím z kopýtka ale to asi každý. Samozrejme chcem BMW, veľmi pohodlné auto napr. oproti Golfu. Rozmýšľal som nad 2.5tds ale po preštudovaní zopár článkov tu na fóre pravdu povediac trochu sa obávam.
Veľmi sa mi páči toto bávo:
predaj-auta-bmw/318i-touring-m-paket-rv-98-akcia-2900-t27776.html
BUBO napísal:Som trkvas som si až teraz všimol že to je vlastné benzíntak potom nič ale keby bolo niečo takéto v diesli tak by som asi neváhal.
Napadá ma aj 320i ale keď ich nie je tak veľa, hlavne akú to má spotrebu pri normálnom jazdení ???
myslíš tú fotku v avatri???
BUBO napísal:No joo je to 5.9 V8, výkon 183kW a krúťak 468Nm pri 3200ot. Celkom fajné vozenie akurát, že ja mám na tom veľké kolesá, to auto je do terénu a cesta len občas.
Tá spotreba 320i sa celkom dá, nie je to až také hrozné a výkon auta myslím, že celkom postačujúci, zatiaľmusím si to premyslieť trošku v hlave a rozhodnem sa. Díki za pomoc a užitočné rady.