je to 525 nie 523 podľa vin. poznáte to niekto? vyzerá z von dosť črep podľa toho odstupu nárazníka tipujem, že aj z predu bola buchnutá, ale tá úplná servisná história ma zaujala a hlavne tá cena http://bmw-rad-5.autobazar.eu/523-i-id5004978.html
Ak chces lacnu e60 tak si ju kup ALE po kupe budes pisat ze ake su e60 nespolahlive, ze tam vsetko odchadza atd :) S tvojim rozpoctom si kup krasnu e39 alebo e46.
so 6000 by som siel pozret nejaku slusnu e36 + mi ostane na servis a spravit z neho cuker alebo kupit e46/e39 a ostane mozno na vymenu brzd.. e60 za 6000 by som siel pozriet ze ci sa oplati na diely..
Tak ale snad si neni taky naivny aby si si myslel, ze E60 za 6k bude iba sadnut a vozit sa... auto v dobrej kondicii si majitelia vacsinou cenia...toto bude asi pajta jak svin. Ale tak treba to ist pozriet. Mozno bude stacit par tisic eur a bude to cuker...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
so 6000 by som siel pozret nejaku slusnu e36 + mi ostane na servis a spravit z neho cuker alebo kupit e46/e39 a ostane mozno na vymenu brzd.. e60 za 6000 by som siel pozriet ze ci sa oplati na diely..
nemozem si pomoct, ale toto je trefa ako sa patri (mne sa to moc paci, cize este jeden ) ceny aut padaju kurva rychlo, ale e60ku za 6k, je uz hardcore