to je jedno aku kupi... najst e34 v dobrom stave je pomaly zazrak hodny zapisu do biblie, a pokial sa mu nepostasti kupit cukrik, ako tu pred casom predaval Helldiver, tak do toho bude aj tak ladovat znacne prachy, aby to bolo schopne (v zavislosti od km samozrejme).
chod kludne dotoho vsetko zavisi ako sa omotor staras-staral predchadzajuci majitel...tds nieje zly motor ako tu vecsina pise, je starsi alevpohode,ma to komorkove vstrekovanie tak nenakladat tomu zastudena..keby aspom pisali taky co ho mali, maju ale pisu vecsinou taky co len poculi ze jednen kupil vergel tak sa mu to jebe...
interiér vyzerá pekne, ale v inzeráte píše problém s voľnobehom atď. tak aby si nemusel hneď repasovať/meniť čerpadlo, poriadne E34ky si ešte ako tak držia cenu, podľa mňa za pár stoviek € sa cukrík nedá kúpiť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
interiér vyzerá pekne, ale v inzeráte píše problém s voľnobehom atď. tak aby si nemusel hneď repasovať/meniť čerpadlo, poriadne E34ky si ešte ako tak držia cenu, podľa mňa za pár stoviek € sa cukrík nedá kúpiť
Presne naopak,za pár stoviek cukrikov kupiš za fúrik,ale top auto nie.