... všetko o BMW ...
otaber napísal:takze ked mam E90 kde nie je 5. koleso ,a kupim si ho
podla vyhlasky musim mat aj zdvihak a kluc na demontaz,to si tiez musim dokupit,potom tuto rezervu hodim do kufra ,kde tym padom
uz nebudem mat miesto,tak toto je 1.moznost.
ked si kupim namiesto run flatov,nase matadorky,ale len 4 -ks,
namiesto rezervy si zadovazim len plniacu zmes v spreji,na opravu defektu.,tak toto je 2.moznost.
no a ta tretia je original RFT.
tak ktoru preferujete???
RudyJames napísal:ja nechavam na novu E90 RFT, na zimu urcite a na leto tiez vyjazdim tie gumy, na ktorych auto prislo...
ked uz kupujes nove auto, tak tych par desiatok az stoviek E nerozhoduje ked ide o bezpecnost a pohodlie a nemusis riesit dalsie problemy...
RudyJames napísal:ano, cital som o nich rozne, aj dobre, aj zle... osobna skusenost zatial chyba, auto sice 22.9. dorazilo do AWT BA, no ja som uz v Nottinghame, takze prihlasim a vyskusam az v novembri...
no ak som spravne pochopil a ma novu e90, tak podla mna nema zmysel zbavovat sa tych RFT, co uz ma na aute, ale radsej ich vyjazdit a potom o rok, dva porozmyslat, co dalej... na zimu by som tiez volil RFT, predsa len nahoda je blbec, dostat defekt a hrat sa s nejakou zmesou v zavejoch nie je idealne, RFT by vraj malo par 100 km vydrzat domov a do vymeny... a vozit rezervu v kufri tiez nie je idealne riesenie...
otaber napísal:lebo nemam kde dat rezervu
a naplnena opravu defektov su drahe
jararak napísal:ludia objednal som z http://www.pneumatiky-pneupex.sk
aj koli tomu ze som bruzdal netom a nasiel najlepsiu (zbezne) cenu na matadorku, si vravim ze snad do zimy su tuna. Objednane asi o 11:00 vo stvrtok, o 15:00 mi uz vrci sms od kuriera ze zajtra mam dobierku a v piatok o 11:30 mi vola kurier z preddomu. Tomu sa povedia kurva sluzby :)