... všetko o BMW ...
Pr.danco napísal:čaute páni,
tento týždeň mám isť pozrieť na jednu x5ku do CR.
Napíšem stručne:
X5 sportpacket 3 benzín
Manuál
r.v2003(predface) do premavky 2004
200tis
1.majiteľ
Dôvod prečo som sa rozhodol ako som sa rozhodol. 3liter benzín z dôvodu nájazdu a menšieho rizika nákladov čo tam môže všetko odísť. A z dôvodu km nakoľko nájazd ročne tak max do 15tis km. Plánujem to dať do LPG. Manuál preto lebo vieme a je tu toho popísané mnoho že v predface je nanič prevodovka automat. Aj keď mám menšiu obavu manuálu v takom veľkom aute. A 3liter benzín mi prišiel ako kompromis nakoľko 4,4 už mi príde pálka.
Cena je myslím plusom na eura aj vďaka situácii CR:))) je cca plus mínus niečo cez 6tis eur.
Auto je servisované po celú dobu v jednom českom bmw.
Jediné mínus čo mi príde je farba - strieborná. Uberá to dosť autu myslím. A že to má vankúše..
No a chcem sa spýtať na Váš názor poprípade aby ste mi ho odobrili alebo ma vyviedli z omylu.
Som si vedomý toho že poface je niekde inde ale skúsenosť ma naučila že auto treba točiť a vždy sa na ňom prerobí takže nechcem kupovať auto za 10-15tis eur.
ďakujem Vám za záujem.
Dano
edit:
mám aj vinko WBAFA51070LH92519
voMacK napísal:3.0i do X5 nebrat!!!![]()
![]()
zere a netaha.
Pežot napísal:No ze to auto bolo predane v Norsku, Svedsku, Dansku alebo Finsku.
Btw. niektore ich serepeticky je zaujimave riesit. Vid. serwo :)
Ale nieje to nic komplikovane, len to zaberie casu trosku. Hlavne ich kodovanie svetiel a inych chujovin
Spytaj sa ho, ci nebol diplomat v skandinavii a ci ho tam nekupil?
Inac haluz co si ludia dokazu vymysliet, ak teda nesiel kupovat auto na sever