Nedeľa, 11. Júla 2010, 09:21
sice som sa neviezol v 518 ale myslim ze na pianko vozenie staci. ak ale pritlacis plyn, tak pocitaj s tym ze spotreba rychlo porastie.
ja zvazujem predat svoje.
s motormi ti poradit neviem lebo to moje je 524td 6-valec, tiez ma iba 85kw ale trochu lepsi krutiaci moment. na vozenie to staci a aj slalom a jazda zrucnosti sa s tym da obcas zajazdit na zraze. ked sa snazim tak viem jazdit aj na 7l ale ked sa rozsupnem tak si bezne zoberie 8l aj viac. pri benzine budu cisla vacsie, s tym pocitaj.
ja som mal stastie a nasiel som asi neburane, za 2 roky som ani ja ani nikto iny nenasiel znamky buracky.
napravy mame asi rovnake.
ked sa na tom prevezies skus pustit volant pocas jazdy, ak taha do strany su najpravdepodobnejsie unavene silentbloky na ramenach prednej napravy. nieje to vela penazi, ale meni sa to obvykle na lise a ten nema kazdy. ja som si to menil stahovakmi a slo mi to dost tazko a dlho mi to trvalo. mozu byt tiez vymlatene capy na tych spodnych ramenach tam su ceny okolo 50-80 eur za kazde rameno a su 4. repas som este neskusal. so zadnou napravou som zatial nerobil nic a to som uz najazdil asi 60.000km za tie 2 roky.
a velmi ma trapili stierace, lebo som mal na aute akesi jedinecne ramienka a dali sa tam pripevnit iba origo stierace 50 eur sada. tak som si tie ramienka rozobral karboskou a prevaril som si cast ramienok s ineho auta. kym sa nepozries detailne tak nevidis rozdiel ale teraz si mozem kupit sadu za 3 eura a menim ich aj 2-krat za rok ked zacnu robit smuhy na okne.
chrysler voyager
ex: E39 525tds silbermetalic "GREEN ENERGY"
ex: E34 524td Alpinweiss "GREEN ENERGY"
ex: Opel kadett; Peugeot 305; Lada 2104; 2x Wartburg 353 combi; Trabant 601 limousine; Trabant 601 combi