... všetko o BMW ...
4falk napísal:Caute, rozmyslam nad kupou e36tky. Jednoznacne benzin od 320i >>![]()
nasiel som tu toto predaj-auta-bmw/e36-320i-m52-coupe-t26768.html
Vyzera celkom fajn, ma nabehanych 290.000 km. Vyvierala tam voda, asi bola ohnuta hlava. Nie som ziadny automechanik, tak by ma zaujimalo ci taky motor bude aj nadalej spolahlivy a nebude sa to drbkat, ci to ma zmysel kupovat. Nepotrebujem auto, ktore 5 krat do mesiaca vytiahnem z garaze a pojdem sa previezt. Cize malo by to byt spolahlive a nemal by byt problem natom ist trasu cez pol EU.
Nasiel som tu par veci: (dufam ze ma neukamenujete za kopirovanie) ale je to forum![]()
Kupoval som ho stym,že vyvierala voda takže tam bolo menene tesnenie pod hlavou,semeringy na ventiloch a vôbec tesnenia na hlave,olej,filtre,nemrzka,vodna pumpa,termostat
...na mojom odišla vodna pumpa a nasledne mi skrutilo vstrede hlavu a aj šroby mi natiahlo a teraz mi zrovnali hlavu tak dufam,že to bude vpohode a o tom,že je to chyba tychto motorov počujem prvy krat...
Najhlavnejšie,že už konečne ide motor normalne a robila sa taka mala generalka hlavy kedže bola trošku kryva tak sa zarovnavala a menili sa všetky tesnenia,šroby na hlave ktore sa trošku natiahli a potom aj taka mala servisna vymena ako olej,filtre,nemrznuca a vodna pumpa...len ešte sme zistili,že sa musi vymeniť vyskospojka a predne-prave ložisko a par drobnosti.
este otazocka vidno na foto ci bolo striekane?
4falk napísal:auticko si chvalis to je dobre:-) zaujimal ma hlavne nazor nejakeho automechanika alebo niekoho, kto mal uz taky problem a vie ako sa to moze dalej spravat. Tie pneumatiky dost zaujimave mam teraz jedny "sunty" na aute a hucia prave od 70 nahor. a to si zimne. Na letnych by som to nepredpokladal, ale moze byt.
tapsi napísal:nasiel som na mobile.de,je v dusseldorfe meno Samuel Omari r.v.03 modra metaliza 320d E46ka za 7990eur naj.121tisic km,trebalo by zistit ci to ok ,ja neviem nemecky
tapsi napísal:nasiel som na mobile.de,je v dusseldorfe meno Samuel Omari r.v.03 modra metaliza 320d E46ka za 7990eur naj.121tisic km,trebalo by zistit ci to ok ,ja neviem nemecky