... všetko o BMW ...
EBOLA napísal:pretoze napisal, ze nieco mensie a spotrovejsie. 535d nieje ani mensia a rozhodne nie sportovejsia
naozaj velmi zalezi od toho ako si predstavujes week vozenie. a ako pisal voloda. velmi zalezi aj na limite ktory na to mas vymedzeny.
Dogg88 napísal:Vikend a week je dost rozdiel![]()
Co tak vyjadrovat sa po slovensky? Hlavne ked cudzi jazyk neovladas...
Teraz je to moderne nazyvat sa "kouč" alebo sa "mítnuť" a podobne kokotiny konzumnej spolocnosti.
Ja som hrdy slovak a vyjadrujem sa po slovensky
Wizzlike napísal:No mne nejde o to aby sa pozerali druhy, lebo aj X5 je stále v garáži a chodím na citroene xD
E90 som mal je mi to malé preto som chcel väčšie tak teraz mam x5, nakoľko beriem vykendové vozenie tak ze by som šiel na nom raz za dva mesiace do BA a naspäť občas na zraz tak preto volím aj m5, mna coupe nikdy nejako nebrali, ale to este záleží od toho ako sa co vyvynie, nechcem nic unáhliť a kúpiť hlúposť.
Ale zatial ma drží stále e60 m5 :-)
EBOLA napísal:stale si nenapisal aky limit (pre dogg88 maximalna financna hotovost urcena na kupu jazdeneho (pre dogg88 automobil po prvom a viac majiteloch) automobilu) mas.
usmev na perach vie spravit aj e36 M3. ak vsak mozes zainvestovat viac, tak tu mas tipov dost na vyber.
trosku OT: dogg mna nenaseries, vsetci co su tu to pochopili len ty si potrebujes znova zdvihnut ego (to je z latinciny a nie anglictiny) a kafrat znova do niecoho. pisem vyhradne cez mobil tak skracujem slova, lebo to nieje take pohodlne ako cez osobny pocitac (pre normalnych comp)