el_dodis napísal:vseobecne tvrdit, ze sa pri E60, ktora stala 10 tisic ojebes, je myslim nie celkom na mieste... Iste, je to vacsia pravdepodobnost, ze sa volaco poserie, ale uz sa daju kupit aj dobre kusy...je to velmi individualne od kus k kusu...kedze je to uz vybehovy model, ktoreho prve kusy maju cez 9 rokov, je cena 10-11 tisic za tieto rocniky primerana... ...
ktora konkretna e60 ma cez 9 rokov?
ja osobne neverim tomu ze za 10 000e kupis peknu zachovalu spolahlivu e60ku aspon mna by v zivote nenapadlo hladat tento typ auto za takuto sumu to je ako ked tu hladaju e9* za 12000a este maju podmienky dobra vybava, serviska a rocnik minimalne 2007 tak moje prve odporucanie je LUDIA UZ SA PREBERTE.
Ked mam na ruke 10 000e nezhanam nejaku uplne prvu vydojenu kravu lebo moze byt clovek prekvapeny v nasledujucom roku ked su bude auto vyzadovat investiciu vo vyske nakupnej ceny!
Za 10 000e si kup prosim ta radsej peknu e39 alebo e46 zachovalu, peknu a nieco ti ostane aj na servis!
A ludom co mi neveria drzim palce pri nakupe e6*/e9*a pod za 10 000e nech vam to jazdi