... všetko o BMW ...
Crouxe napísal:
Jasne, ze som si vsimol. To nehra az tak rolu.
Je mozne aby tu farbu zapisali do technicaku ako sedu metalizu??
Normalne je to Platinbronze, teda taka pieskova farba a oni drbnu do TP seda metaliza.
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-at-m-packet-id3601467.html
Crouxe napísal:Jasne, ze som si vsimol. To nehra az tak rolu.
Je mozne aby tu farbu zapisali do technicaku ako sedu metalizu??
Normalne je to Platinbronze, teda taka pieskova farba a oni drbnu do TP seda metaliza.
Crouxe napísal:Tak tu je ta spominana 530xD:Kód: Vybrať všetkohttp://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-xd-at-m-packet-id3601467.html
Crouxe napísal:Auto je velmi pekne, ale 2 veci mi na tom nesedia:
- maly displej a bez navigacie vzhladom na vybavu
- vyrobne stitky su nezvycajne nalepene na stlpiku kedze stitky byvaju zarovnane do jednej strany
a je medzi nimi asi 5mmm medzera, lenze tu su zarovnane na stred a bez medzery. Preto sa obavam toho,
ci to nebolo rozbite, aj ked o tom zaznam nikde nie je (ci BMW alebo poistovne).
Skor to vyzera tak, ze polovicke kupim nejake mensie auto a ja si necham Octaviu RS.
Crouxe napísal:Hovorim o stitkoch na lavej strane na stredovom stlpiku.
MateX3 napísal:
preveroval si v komunalnej aj v alianze?
Je neseriozne od terajsieho majitela, ked uvadza ze je po prvom majitelovi.
Prvy majitel bol PP414BU poist. zml. 8080066007/22 v alianze
Druhy majitel ZA178FE poist. zml. 6811698729 v komunalnej
Crouxe napísal:
Ano preveroval, v poistovniach, ale aj v Tempuse Bavaria. Zevraj bez poistnej udalosti.
Druhy (sucasny majitel) ho kupoval v myslim, ze v maji. V inzerate ma pisanych 195tis km, pritom ma najazdenych 219tis. km.
Pride mi dost zvlastne, ze porobil servisky, kupil nove letne, zimne pneu a ide ho predavat.
Tie stitky na stlpiku boli nalepene rovnako u vsetkych BMW, co som pozeral na nete.
Na spominanej 530tke boli uplne inak nalepene, co vyzera ako keby neboli povodne, aj ked to diagonalne vrubkovanie maju.
Crouxe napísal:Na tie km som sa ho nepytal. Ale auto tak ci tak neberiem.
A este k tym stitkom: (ilustracne foto)
Tie ktore su na stredovom stlpiku. Na tejto fotke, su nalepene ako maju byt.
U spominaneho BMW to bolo inak nalepene, tak to vyzeralo, ako keby bolo s nimi manipulovane.
MateX3 napísal:
Jednoznačne nebrať. 1. je to xujko že napíše bludné km 2. není známy dôvod aby niekto manipuloval s tými štítkami, možno keď tak bolo prelakované.