... všetko o BMW ...
m4x napísal:
![]()
![]()
![]()
chlape fl, bez invesicii, m paket, krasne kola a vsetko, prosim ta neblazni
za 5k tu najdes, ale skor pred fl a rataj investicie
najma 330i/Ci su podla mna dost hodnotne a ked najdes aj v tej cene skor bez paketu a hold tak ci tak budes investovat, takze ak mas nejaky strop bez rezervy a chces nan cl najviac skor sa upriam po niecom slabsom a pred fl, len dobra rada nez budes musiet zainvestovat
m4x napísal:ja nic v zlom, ale akukolvek e46 s lepsou motorizaciou v dobrom stave v fl nenajdes
a m paket, ja osobne si ho cennim, preco? pretoze som si ciastocne dorobil a ked naratam len predny zadny naraznik a lak a robotu okolo plus hmovky a podblatniky vsetky aby to bolo ako sa patri tak vazne su to slusne investicie navyse co si ludia ani neuvedomuju, takze do buducna radsej priplatim za m paket pokial viem ze ho do buducna budem chciet aj tak, ale zdoraznim slovicko priplatim :)
ak chces v takom budgete pozri aj fl 320d 110kw v lepsom stave, a skor neries paket, ak chces pekne vozitko za take peniaze chod po predfl alebo prezri e39 ako sa hybu
co ti poviem, kazdopadne velke pozitivum ak tu bude mat aj pribeh so zodpovednym majitelom co sa staral :)
gl
elboro napísal:Fúúha strašne málo benzínov som našiel .