caute vsetci...mam pre vas jednu otazku...co poviete na toto bmw e36?...presnejsie by som chcel vediet ci sa vam paci farba...lebo mne sa zda trochu cudna ale aj tak sa mi celkom paci...vopred dik...
Ved normal vnutro sive...A vonkajsom tmavy lak velmi tazko udrzovatelne v takom stave...Je to z inzeratu z DE akoze Rat tam bolo pisane ci Old school Ale inak zaujimave...
Next ??? BMW E-36 328i Coupe..ex BMW E-36 318i Sedan..ex LADA 2105,1200,2103..ex Presuvadlo: Renault Clio 1.2
no vonkajsok som myslel....a je to z inzeratu z DE...ja sa nachadzam v nemecku teraz a nasiel som toto auto za zaujimavu cenu...sice burane ...ale no co uz..... ....je draha poistka na take auto na slovensku??
No ak to je Rat, tak ten je tam uz riadne dlho inzerovany. Pozeral som nan uz mozno pred 4 mesiacmi, cize chalan sa ho asi nemoze zbavit. Preto daj pozor pls ked si ho pojdes obzriet.
We ride together, we die together - Bad Boys For Life Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited
burane a este nieje uplne technicky TOP, inak pohodka vybava, bmw profi audio s cd wekslerom, supersprint vyfuk... co chces este vediet?
pockajjj to auto este neni opravene??? ale ved na obrazkoch kde je burane ma v predu znak...kriz akysi...a v obrazkoch kde je opravene ho uz nema....kdo by daval znak na burane auto? akoze ho tam mohol dat aj po tom co spravil obrazky a potom naburat auto...no niako sa mi to nepozdava