... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Dusako2302
Autor témy
Kraj: Žilinský

BMW e34 kupa

Štvrtok, 19. Januára 2012, 13:22

nazdar chlapci som tu novi rozmislam us dlho nad kupov BMW a dnes som nasiel pekne . nepoznate ho niekto ? co nan poviete ? http://bmw-rad-5.autobazar.eu/525-i-e28-id3072838.html

Užívateľov profilový obrázok
Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA

Re: BMW e34 kupa

Štvrtok, 19. Januára 2012, 13:36

zvonka vyzera dobre.. škoda že nevie či ma e34 alebo e28.. Dalej ma vzadu 520 a v inzerate 525.. Treba to isť pozrieť a kuknuť ten motor čo je zač.. Ako ide.. A pozrieť koroziu.. Spodky dverí, pod prednymi blatnikmi za svetlami v motorom priestore či nie je hrdza. A prahy.
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Dusako2302
Autor témy

Štvrtok, 19. Januára 2012, 14:22

pockam ci ho niekdo nepozna lebo auto je odomna vzdialene 365 km

martin c
Auto: 520 d Touring

Sobota, 4. Februára 2012, 12:58

kasli na to, ten bazar poznam, nakolko mam v MI rodinu a mam to tam vsetko pri kazdej navsteve obehane. Hladaj dalej ak ti mozem poradit, aky popis taky predajca. Urob si z toho svoj zaver, alebo sa prevez 700 km.
Naposledy upravil/-a martin c v Nedeľa, 5. Februára 2012, 10:36, upravené celkom 1 krát.

hessy

Nedeľa, 5. Februára 2012, 02:55

auto vyzera skor ako prestavba z 520i, navise aj vykon je zle udavany (518i) . Auto ma jednoruru cize aj to by skor mohlo byt 520i kedze ja to v zadu napisane (ja viem nic to neznamena) ale 2,5i mali vzadu dvojruru. No pokial auto vyzera tak ako na foto, treba ho ist minimalne pozriet kedze cena je fajn takto z fotiek vyzera byt kastla fajn zachovala aj podbehy nevyzeraju byt ako 80% zhnitych v tejto cenovej relacii. Na co si treba davat u e34 je hlavne korozia na to to auto trpi najviac hlavne treba pozriet podlahu a podbehy kedze to je fakt hlavne a nieco ako spodky dvery by som sa vysral pokial bude spodok nezhnity, alebo priserne zhrzdzaveny. Dalsia casta chyba u tychto auta je vaha vzduchu ktora je v tychto cenach v 80% autach K.O ako aj povacsine viskospojka a nefungujuca klima (pokial je) a 99% e34 ma volu v riadeni cize to by som neriesil. Co sa motora tyka aj keby to bola 520i a prestavba na 2,5i a kastla + papiere by boli v poriadku (to ze tam bude 520i) by som fakt neriesil hlavne u e34 je aby bola zdrava kasna inak by som to auto neriesil. Proste, treba zavolat majitelovi nech ti posle 7 poslednych znakov z vin-ka pripadne viac fotiek. No ale hlavne je ist to auto pozriet to ze to mas 360km by som ja mal u predele kedze som e34 positive ked sa prevezies tak si auto zamilujes. No e34 v tejto cene nebude proste ziaden cukrik kedze schopne kusy zacinaju na zhruba raz takej cene. Majo17 by ti vedel hovorit :D Ak este nieco kludne sa pytaj :wink:

edit: to ze je predajca kokot, este neznamena ze auto je picovina. Osobne som bol v AAA (ano AAA) po jednu e34 bola komplet v M packete od kolies cez podvozok az po interier, servisna knizka, vsetky kluce a od roku 94 to mal jeden majitel (teda podla TP este ten stary z takou knihou ) . zaver ? AAA auto je kokotina, ale to neznamena ze raz za 1850 svetelnych rokov sa tam neobjavi nieco zaujimave ....

martin c
Auto: 520 d Touring

Nedeľa, 5. Februára 2012, 10:57

hessy napísal:

edit: to ze je predajca kokot, este neznamena ze auto je picovina. Osobne som bol v AAA (ano AAA) po jednu e34 bola komplet v M packete od kolies cez podvozok az po interier, servisna knizka, vsetky kluce a od roku 94 to mal jeden majitel (teda podla TP este ten stary z takou knihou ) . zaver ? AAA auto je kokotina, ale to neznamena ze raz za 1850 svetelnych rokov sa tam neobjavi nieco zaujimave ....

nikto netvrdi ze predajca je Ko.. ,treba rozlisovat predajca a autobazar, sorry, zle som sa vyjadril..
kazdopadne je potrebne min. to obvolat, vyziadat si vinko, vysvetlit nedorozumenia a potom sa previezt taku dialku.... :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných