... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Jethro922
Autor témy
Auto: BMW 535i
Kraj: Nitriansky

BMW E34 520i Touring

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 16:48

seruste,

nepozná niekto z Vás toto auto?

http://bmw-rad-5-touring.autobazar.eu/5 ... 01109.html

komentáre sú vítané, plánujem to ísť pozrieť

Vďaka
M30B35

kobrakai

Re: BMW E34 520i Touring

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 17:14

Hej hej, značka je BL520AL - tým pádom VIN GJ98518, vlastní to taký starší pánko, býva pár ulíc odomňa :D ked som ho prvy raz stretol pytal som sa ho ci sa nedohodneme za pětikilo, tak ma vysmial, ze on to auto nikdy nepreda. Dobre ze si to postol pojdem ho vysmiat teraz ja :D

jazdí s tým do roboty podľa guglmap 2,7km ejkejej tri zastavky MHD, to vysvetluje ten nizky najazd z posledne 4 roky.

Jethro922
Autor témy

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 17:24

:D a všimol si si len tak narýchlo, že v akom stave to asi je, nejaké viditelné nedostatky?
M30B35

kobrakai

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 19:26

Hrdzavé veľmi nieje, len spodky dvier - 5te dvere a zadné blatníky sú veľmi dobré. Na mojich touringoch boli vačšinou chytené. Kde tu sú nejaké malé škrabance, nič nezvyčajne na starý pekáč :D Dedovi to trošku hulí na bielo, ale to moze byt tym ze ho nikdy nevidim ist dlhu trasu :D Inak zvuk z laufu ok - kat tam asi je, nápravy na tej našej rozdrbanej Gagarinovej moc počuť nieje keď ide okolo. Akurat som sa vratil z prechadzky okolo, auto nestálo tam kde zvyčajne, tak asi ujco robí nočné včuleky. Mal som vo vačku 8 stovák, že keby dačo :D

v motorovom priestore si môžeš všimnúť pokudúšené čidlo teploty vody na chladiči, akurát strana kde sú jemné škrabance, tú nieje vidno ak sa dobre pamätám. Auto je celistvé, pekné, necigánčené, veď teda už aj ja som ho chcel kúpiť :)

Myslím, že sa oplatí ísť pozrieť.

Jethro922
Autor témy

Štvrtok, 9. Októbra 2014, 19:36

dakujem za opis, dam vediet
M30B35

kobrakai

Piatok, 10. Októbra 2014, 23:43

No bol som to dnes pozrieť, auto relatívne fajn - treba urobiť geometriu, vymeniť čeĺné sklo (prasknuté), pozrieť výfuk (rezonuje - asi katy KO), vymeniť zadné sedačky (dotrhané od psa). Inak je veľmi zdravé, jediný puchýrček je okolo hrdla nádrže, inak dvere, kocky veľmi dobré. Ďaľšia vec je motor, prvýkrát som sa viezol v takej ťažkej kasni s takým slabým motorom, tak som mal dojem, že je to extrémne umreté. Ale možno vydýchaných 110kw po 300tis km lepšie ani nemá ísť :)
Ak to chceš ísť pozrieť a kúpiť, choď zajtra - v nedeľu ide majiteľ na dlhšiu dobu mimo SR. Auto predávajú dvaja bratia, brat predajca je taký divný človek a nechce pustiť z ceny nič, s bratom majiteľom sa dá dohodnúť za 800e.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných