... všetko o BMW ...
hessy napísal:nechcem sa smiat ale musim![]()
tipujem o dva tri mesiace ako nove nikdy burane
podla toho chalaniska v kapucni sa divim ze to skoncilo len takto
m4x napísal:ludia priklanam sa k nazoru, ze je to uz dost nemoralne tu odsudzovat kohosi koho ani meno nepoznam,nestretol som osobne a ani neprehodil rec na zaklade jedneho matneho obrazku na ktorom je clovek s kapucou na hlave
aj ja si dam kapucu ked mi je zima alebo mam na to dovod, a ked ma teraz niekto odfoti s kapucou tak budem pre niekoho neznameho automaticky hajzlik a bude na mna ktosi uplne cudzi na mna kydat ked ma ani nepozna?
tak isto majitel moze byt uplne suverejny clovek,ale ked ho tu nik nepozna tak je automaticky kkt bo pyta tolko a tolko za taks a take auto? ja to uz nechapem. potom sa tu pripoja takyto ludia k niekoho krivemu nazoru na zaklade slepej domnienky, sak budte uz trosku objektivny a ohladulnejsi
a takto sa zacinaju kurvit ludia a kluby a ich neskorsie skupinky,uplnymi picovinami lebo niekto niekde povedal a ten druhy sa zveze na tom s nim a tak dalej
troska som sa necham uniest, ale tak nikomu by sa nepacilo cosi taketo keby sa to tykalo jeho, mna sa to nastastie netyka, ale .