... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Little player
Autor témy
Auto: M3 to nieje
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW 540i - zaujimave vysledky z KO

Utorok, 1. Januára 2013, 16:06

mozno malo metrošskú farbu, ale je ho skoda
EX: E46 330cd 6q, E39 540i, E46 330ci, E92 330xi, E36 320i coupe, E60 530d, E31 850iA, E46 330ci, E30 320i, E39 540i 6q, E34 540iA ///M, E36 320i coupe, E36 325tds 180ps ///M, E36 320i coupe, E30 324d

riso1978
Kraj: Bratislavský

Piatok, 4. Januára 2013, 20:56

Ja by som to neriešil. Takéto autá hneď preskakujem. Tiež som kupoval 540i a mám klasickú seriovku, má pekné kolesá R17 a nič viac. A keď ju vyleštím a vypucujem, čo robím dosť často - moja diagnoza, tak sa mi na ňu každý obzerá. Ver mi, radšej seriovku ako čačky-mačky. Kolesá si už kúpiš.

hessy

Sobota, 5. Januára 2013, 03:29

nechcem sa smiat ale musim :lol: :lol: tipujem o dva tri mesiace ako nove nikdy burane :lol: podla toho chalaniska v kapucni sa divim ze to skoncilo len takto

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 6. Januára 2013, 20:07

hessy napísal:
nechcem sa smiat ale musim :lol: :lol: tipujem o dva tri mesiace ako nove nikdy burane :lol: podla toho chalaniska v kapucni sa divim ze to skoncilo len takto

Ak myslíš chalaniska na fotkách v tej kapucni, tak najprv si zisti kto to je a potom píš a smej sa...

Fotky sú od môjho kamoša ktorý tam bol s tým mechanikom (tiež kamoš) v kapucni, takže nieje to majiteľ, ani nebol pri nehode.

Ten "v kapucni" je velmi dobrý mechanik a dobrý človek, tak nechápem, že kvôli "kapucni" si nadobudol dojem, že by sa malo jednať o nejakého kkta.

Akože trošku súdnosti ludia, je to maximálne úbohé od teba, súdit takto človeka, ale takáto je žiaľ doba.
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

hessy

Pondelok, 7. Januára 2013, 00:26

to bude asi tym ze mam averziu voci chlapcom ktory si sadnu do fobie alebo otcovej octavie jebnu na seba kapucnu a keruju teda robia sa ze soferuju s tou picovinou na gebuli ... :roll: asi tolko k tomu

Borisss

Pondelok, 7. Januára 2013, 00:30

Kapucne s tym nemaju nic, ale vobec nic ...

Užívateľov profilový obrázok
Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Streda, 9. Januára 2013, 10:03

Ja som teda kapucnu na hlave peknych par rokov nemal, takze mam voci kapucniarom tiez trochu averziu...

Dudecc

Streda, 9. Januára 2013, 10:27

Trosku viac ako OT. :-k

Aj ja si dam kapucnu ked je vonku zima a fuka vietor,na to robia bundy s kapucnou.
Cize som hajzel a vacsinou ludi nenavideny? :D
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

Gorgi

Štvrtok, 10. Januára 2013, 18:18

Tiez nechapem to s tou kapucou :D

m4x
Auto: E60 545i

Štvrtok, 10. Januára 2013, 20:51

ludia priklanam sa k nazoru, ze je to uz dost nemoralne tu odsudzovat kohosi koho ani meno nepoznam,nestretol som osobne a ani neprehodil rec na zaklade jedneho matneho obrazku na ktorom je clovek s kapucou na hlave
aj ja si dam kapucu ked mi je zima alebo mam na to dovod, a ked ma teraz niekto odfoti s kapucou tak budem pre niekoho neznameho automaticky hajzlik a bude na mna ktosi uplne cudzi na mna kydat ked ma ani nepozna?
tak isto majitel moze byt uplne suverejny clovek,ale ked ho tu nik nepozna tak je automaticky kkt bo pyta tolko a tolko za taks a take auto? ja to uz nechapem. potom sa tu pripoja takyto ludia k niekoho krivemu nazoru na zaklade slepej domnienky, sak budte uz trosku objektivny a ohladulnejsi
a takto sa zacinaju kurvit ludia a kluby a ich neskorsie skupinky,uplnymi picovinami lebo niekto niekde povedal a ten druhy sa zveze na tom s nim a tak dalej
troska som sa necham uniest, ale tak nikomu by sa nepacilo cosi taketo keby sa to tykalo jeho, mna sa to nastastie netyka, ale .
!!! Obrázok ???

Dudecc

Štvrtok, 10. Januára 2013, 22:50

m4x napísal:
ludia priklanam sa k nazoru, ze je to uz dost nemoralne tu odsudzovat kohosi koho ani meno nepoznam,nestretol som osobne a ani neprehodil rec na zaklade jedneho matneho obrazku na ktorom je clovek s kapucou na hlave
aj ja si dam kapucu ked mi je zima alebo mam na to dovod, a ked ma teraz niekto odfoti s kapucou tak budem pre niekoho neznameho automaticky hajzlik a bude na mna ktosi uplne cudzi na mna kydat ked ma ani nepozna?
tak isto majitel moze byt uplne suverejny clovek,ale ked ho tu nik nepozna tak je automaticky kkt bo pyta tolko a tolko za taks a take auto? ja to uz nechapem. potom sa tu pripoja takyto ludia k niekoho krivemu nazoru na zaklade slepej domnienky, sak budte uz trosku objektivny a ohladulnejsi
a takto sa zacinaju kurvit ludia a kluby a ich neskorsie skupinky,uplnymi picovinami lebo niekto niekde povedal a ten druhy sa zveze na tom s nim a tak dalej
troska som sa necham uniest, ale tak nikomu by sa nepacilo cosi taketo keby sa to tykalo jeho, mna sa to nastastie netyka, ale .

+ 1

Ako keby si zamna napisal...
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

Le Gend
Auto: 250 ciernych ponikov
Kraj: Košický

Piatok, 11. Januára 2013, 20:54

Chlapci tymto nespravnym smerom ste to rozbehli prave vy, co sa snazite "kapucne" obhajovat.
1. Nikto tu nespaja kapucne s hajzlikmi, iba vy.
2. Ked kupujem auto, chcem o nom zistit maximum, snazim sa z toho strucneho infa v inzerate vydedukovat aj to, ci majitel rad prdi do sedadla, ci pri rozpravani prska na okno a ci nosi liter oleja v kufri. Takze aj tu kapucnu sa snazim vyuzit na dotvorenie obrazu o majitelovi a jeho aute.
3. Kapucne su velmi prakticke (do dazda atd) a niekedy aj imidzove. Ale clovek, ktory si hreje zadok v limuzine, nebeha po dazdi ani nepotrebuje rytmusovsky image s tou kapucnou. Takze ked vidim kapucnu v drahom aute, predstavujem si, ze dotycny clovek nema jasno sam v sebe (hra sa na niekoho ineho nez sam je) alebo je to nejaky spekulant, co sa nejako dostal k autu. Z toho mozu vyplyvat rozne problemy po kupe auta.

S kapucnakom si bez problemov vyjdem na pivo, ale velmi zvazim, ci s nim ist do biznisu za radovo desattisic penazi...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných