... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

mmracing.sk

Zaxman
Autor témy
Kraj: Žilinský

BMW 330XI surneeee

Nedeľa, 4. Decembra 2011, 14:14

Dobrý deň , brat by chcel kúpiť tento baworačík http://bmw-rad-3.autobazar.eu/330xi-id2864701.html vyhovuje mu aj to že by stačilo dať teraz len 1600€ a zvyšok splatiť mesačne , a hlavne aj chce 4x4 , len su tu nejake podozrive veci , a to že auto sa predávalo pred nejakym mesiacom či dvoma za 2500€ ciže sa nepredáva pár dni , a teraz ked mu napísal tak vraj ide do zahraničia a tlačí nás ,aby sme čo najskôr prišli auto obzrieť , vraj tento týždeň ho musí predať ,

auto ma nejake vady a to hrdza vid. foto a potom vraj popraskany zadný náraznik z výparov z výfuku , ked vraj boli veľke horúčavy tak to popraskalo lebo že bol náraznik striekany ale asi zle ked je farba popraskaná a ked sme sa opýtali na dôvod lakovania zad. naraz. tak povedal že nevie, že to striekal ešte prvý majiteľ ( predávajúci je druhý ) tiež vid. foto

zase je výhoda že to ma uplnu servisnu historiu takže keby tam bola nejaká veľka nehoda tak by to vtej knižke bolo napísane ? myslim opravy atd. alebo nie ? neviem presne čo všetko sa do tej knižky zapisuje a ako to funguje

a posledny problem na ktorý upozornil je vraj že predne kolesa hučia a odporúča kúpiť nove pneu , takže neviem či to môže byť pneu, alebo ložiška či geometria , alebo nebodaj niečo horšie ??

Čo vraj na aute bolo robene : Uplne nove predne poloosi. Nedavno menene sviecky NGK, palivovy filter, komplet vymena olej+filter+tesnenie v prevodovke, a olej v oboch diferencialoch

takže neviem , poznáte niekto to auto ? prípadne načo si dať pozor atd. alebo sa ešte opýtať , ??

http://imageshack.us/photo/my-images/804/hrdza.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/713/prasklina.jpg/

Užívateľov profilový obrázok
tapsi
Auto: BMW 120i
Kraj: Košický

Re: BMW 330XI surneeee

Nedeľa, 4. Decembra 2011, 17:28

to auto vidievam na autobazare uz par mesiacov,podrobnejsie som nesledoval ale do xi by som nesiel
EX BMW E46 33Oci BMW K1200LT, BMW R1200GSA,BMW E46 330d,BMW E36 320i,BMW E30 320i,BMW E30 324d,

Dudecc
Auto: vždy nejaké BMW
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 4. Decembra 2011, 22:20

Silou mocou by som to nekupoval. Nechaj si to uležať v hlave. Týpek odchádza do zahraničia už 4 mesiace :D
EX-PRÍBEH = BMW 330ci SMG II. 2005
ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual

Zaxman
Autor témy

Pondelok, 5. Decembra 2011, 22:18

a prečo by si nešiel do XI , čo som čítal napr. na e46bmwklube tak si tam XI pochvalovali , či už jazdne vlastnosti v zime ale aj kvalitou čo sa motoru a celkoveho prevedenia týka , nemali žiadne problemy z kazivosťou alebo tak , iba spomenuly niektore drahšie diely oproti non X typom

eEDOo
Auto: BMW E61

Utorok, 6. Decembra 2011, 12:15

kupu si radsej rozmysli, rychla kupa pod tlakom = zla kupa.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

bramborak
Auto: e91 "07
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 6. Decembra 2011, 23:43

ak to ma nove predne poloosy, tak buď rad a mas o starost menej... nová poloos stoji nieco nad 500eur za kus :!: hlavne toho predku sa ludia boja,resp. odhovaraju kvoli tomu.
X neviem ake dalsie odlisnosti ma,ale napr. silentbloky motoru su ku...a drahe, 100eur/kus. a daju sa len ORIGINAL ,ziadne nahrady. 4x4 je super,odpich z miesta je neskutocny.. teraz na zimu sa to zíde,ale z vlastnej skusenosti viem,ze netreba to precenovat,lebo ja to tak urobil a skoro ma pretočilo... :lol: ale dsc to zvladlo...
ak potrebujes 4x4, tak 330xi je urcite super volba,len to treba riadne pozriet,nech nie si prekvapeny po kupe..
nahradne diely: E34 tour+sedan, E32
kúpim akýkoľvek kat/y,zanesený DPF filter=> sukr.sprava :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 15 neregistrovaných