... všetko o BMW ...
MCbucik napísal:si len myslíš, že nebúrané, keď ho Mišo doviezol zadné dvere gitované ešte v DE (neviem ktoré). Potom mal na ňom ešte 2 kolízie, raz niekomu nedal prednosť, raz preletel na ňom cez obrubník, vtedy sa toho dosť menilo na prednej nápraveauto jazdi v TN, co viem je porobene..ale co viem terajsi majitel ho kupil za 5 tisic normalne plne pojazdne neburane..a auto viac parkuje v garazi ako jazdi, ma to taku tzv. vikendovku..
tom1283 napísal:si len myslíš, že nebúrané, keď ho Mišo doviezol zadné dvere gitované ešte v DE (neviem ktoré). Potom mal na ňom ešte 2 kolízie, raz niekomu nedal prednosť, raz preletel na ňom cez obrubník, vtedy sa toho dosť menilo na prednej nápraveAsi je porobené ale ťuknuté bolo 3 krát len čo ja viem
MCbucik napísal:mal som na mysli, ze v tej chvili ked ho kupoval nebolo burane, co bolo predtym netusim lebo nikdy som sa o to auto nezaujimal
ice.blade napísal:
toto je iny hlodauto nebolo burane lebo v tej chvili burane nebolo
inak ta 330i by sa za tu cenu oplatila keby bola na insceneho kolesach a nie hentych srandach a ak odtial nevytiahli zotrvak bola tam jednohmota okolo 7.5kg porobeny podvozok s powerflexami, nappa blue interier ktory bol starany... mal tam keramiku brzdy...