... všetko o BMW ...
jurkyLE napísal:nemas naklady?, zober si vymenu komplet spojky aj s dvojhmotnym zotrvacnikom a si priblizne na cene repasu automatu, ja v tom teda rozdiel nevidim
bmwmpower82 napísal:Tak ja neviem v zivote som na aute nemenil spojku, taktiez spojka s dvojhmotovym stoji do 1000 eur,plus praca si na 1200 eur, repas podla toho co tu vidim je pokus omyl, a taktiez ti obe veci neodidu naraz.
md_526 napísal:Ja tiez odporucam z bazaru, dovoz sa neoplati a ktovie co by ti doviezli ake porobene auto... Chod pozriet do AAA tam mavaju taketo, spravia ti dobru cenu a aspon mas istotu ze auto je v poriadku...
md_526 napísal:Ja tiez odporucam z bazaru, dovoz sa neoplati a ktovie co by ti doviezli ake porobene auto... Chod pozriet do AAA tam mavaju taketo, spravia ti dobru cenu a aspon mas istotu ze auto je v poriadku...