... všetko o BMW ...
defe napísal:ja tym km by som neveril ak si vsimnes vypinac svetiel a ovladace okien tak su uz dost osuchane
Miro311 napísal:Je to len spina, nazivo to vyzera ako nove.
Vyhrev sedaciek by sa zisiel, sak zimy tu mame jake mrazive...![]()
Myslis ze cena je prilis vysoka na dany rocnik a motorizaciu?
cayman napísal:Vzdy ked kukam ze to predava bazar, kliknem si nanho a pozrem zvysne inzeraty...z 39 inzeratov nema ANI JEDNO auto nad 180.000km a to su tam aj hltace kilometrov ako A6 3,0 TDI (napr. rocnik 2004 so 137.000km..tie auta tolko spravia bezne za 2-3r nie za 9), 20 rocne Ducato s 174.000km a pod...bud ten bazar nakupuje naozaj len auta s velmi malym najazdom, alebo su to stocenice...a tomu, ze su to naozaj poctive km neverim..
Nehladaj auto z bazaru, zober radsej od sukromnika...najlepsie by bolo ak by si kupil od nejakeho klubaka co tu ma pribeh. Neponahlaj sa s kupou, aby si si neskor nebuchal hlavu o stenu ze si kupil vydojenu šopu..
Miro311 napísal:Diki chlapi, dam si poradit. Ani mne nevonaju bazare a radsej sa im vyhybam, ale tomuto som nevedel odolat sa zviest, kedze to ma pre mna optimalnu konfiguraciu - 330d bez x s manualom a sportovymi sedadlami. A clovek sa chce vyhnut tej ficovej dani, su to čuráci, takto nam to dosrat!![]()
Tak este posnorim, chcem to mat tip top, spolahlive, kedze jazdim 600km trasy Rakusko Slovensko, tak nech ma to niekde nenecha.
DrakulaVladimir napísal:600km by som v 3er nescel sedzec