... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Kesko
Kraj: Trenčiansky

Re: bmw 325i - potrebujem surne radu.

Nedeľa, 19. Decembra 2010, 20:51

rcon napísal:
:( nakoniec to nedopadlo dobre. Auto bolo burane...od predu az po zadok... ale vraj velmi kvalitna praca a take nieco mohli len v nemecku spravit

Tak potom čo tu kritizuješ chlapče ? Nelubi sa ti nekup a hotovo ale nevypisuj tu pičoviny a chod si kupit do Nemecka
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 20. Decembra 2010, 10:17

ste mu poradili chalani :D :D :D
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

rcon
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 20. Decembra 2010, 10:38

Tak sa teraz bavme uprimne a otvorene.
12500 si mi dal cenu s tym ze som ti povedal ze realne by som vedel dat 12000 ale otestujme auto a uvidime. Mal som budget 13500 s tym ze kedze k tomu boli letne gumy, nemal by som problem dat aj tych 12500 . To bola cena ked si tvrdil ze auto nebolo burane a je top stav (o ziadnom reflektore si vtedy nic nevedel)

Povedal som ti ze ak bude auto fajn tak ti dam CASH hned na druhy den a vybavene. Ty tvrdis nieco o autorizovanom servise? Sam si povedal ze si si ho dal robit u znamych v NE-autorizovanom.

Ked som ti navrhol aby sme s tym autom isli do autorizovaneho servisu nech preveria motor, geometriu s tym ze ak bude vsetko ok, pojde to na moje naklady, a ak nie tak na tvoje, uz si sa vyhovaral. Nakoniec si pristupil na split nech uz kontrola dopadne akokolvek, no ak si si bol taky isty ze to auto je v TOP STAVE, servisovane 2 mesiace dozadu,.. skoda reci...

Nechcem ta ociernovat a prajem ti skory predaj. Vies, ze aj ja som mal seriozny zaujem o to auto ale hovor veci narovinu.. Nepis do inzeratov NEBURANE TOP STAV ked uz dopredu vies ze minimalne reflektor bol meneny.

A druha vec: ten chlapik je profik...nemal najmensi dovod ma klamat...preco by mi tvrdil ze cela prava strana bola burana (od predu az po zadok)? zamysli sa prosim ta.

uz ma to nebavi s predajcami na Slovensku...idem kupovat z vonku

patres
Auto: qupé

Pondelok, 20. Decembra 2010, 10:46

Hold tak to je u nas.

OT. Pred 2 tyzdnami som predal kamosovu audinu ktoru som inzeroval 2 tyzdne. V inzerate som spomenul kazdy skrabanec, auto si kupujuci preveril priamo v AUDI a nasledne si ho prisiel zobrat. Sice ma to nezivy ale podla mna sa takto predavaju auta. :-({|=

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 21. Decembra 2010, 17:42

burane neburane... co to znamena burane? to ze mne drbne niekto do dveri? vymenim komplet dvere, dam tam novy lak a mam napisat do inzeratu ze je burane?

neviem ako vy, ale ja si buracku predstavujem inak ako ohnuty plech...

ak ma auto komplet nove diely, tak who cares? vsetko pasuje, vsetko limcuje, farba je zhodna, vsetko funguje, tak kde je kua problem?
Ak by uz bol pohnuty nejaky nosnik alebo konstrukcia / deformacne zony atd... tak to je uz ina vec...

aj tak... najlepsie do inzeratu pisat pravdu co s tym bolo a hotovo... clovek moze kludne spavat..

Kesko

Utorok, 21. Decembra 2010, 23:22

SurrendeR napísal:
burane neburane... co to znamena burane? to ze mne drbne niekto do dveri? vymenim komplet dvere, dam tam novy lak a mam napisat do inzeratu ze je burane?

neviem ako vy, ale ja si buracku predstavujem inak ako ohnuty plech...

ak ma auto komplet nove diely, tak who cares? vsetko pasuje, vsetko limcuje, farba je zhodna, vsetko funguje, tak kde je kua problem?
Ak by uz bol pohnuty nejaky nosnik alebo konstrukcia / deformacne zony atd... tak to je uz ina vec...

aj tak... najlepsie do inzeratu pisat pravdu co s tym bolo a hotovo... clovek moze kludne spavat..

Moja reč..
E34 535i LPG 230 PS
VW Golf 1.9 TDi 120 PS

EX AUDI S8 D2 360 PS
EX E36 M3 3.0 Coupe
EX E36 325i Coupe
EX 2 X E30 325i Coupe

tommco
Auto: BMW 325i

Streda, 22. Decembra 2010, 16:32

samozrejme, kazdy si moze mysliet co chce, ci uz mi uverite alebo nie, proste mi to fakt nenapadlo ze mi predajca v nemecku vravel o menenom reflektore... taka chujovina sa zabuda, najma ak tomu autu vobec nic nie je - skontrolovali sme to a tak sme to aj brali.

Keby tam zacali odlietavat plechy alebo skripat ci hocico ine, napadlo by mi to urcite.
Nie kazdy chce len osierat, su aj slusni ludia :)
T.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných