... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Precitaj si toto forum co tu je pisane ohladom 320d a 330d, je tu toho tolko ze mozes citat cely tyzden :)
creatine napísal:Tak ja osobne by som rozhodne volil 330d, síce mam 320d ale už som sa viezol v 330d a je to ako keby si sadol do iného auta. Ten výkon auta je o niečom inom ako u 320d ( aj zvuk samozrejme) a čo sa týka spoľahlivosti je to na podobnej úrovni. Ak nie si maník čo počíta každé deci nafty tak určite 330d. Vezme cca o 2 litre nafty na 100 km viac ale určite s ním budeš spokojnejší
Dragon2311 napísal:chcel som tiez 320d touring, a bol som sa vozit asi na 4 alebo piatich ale ked som si sadol do 330d tiez mam touring tak uz som 320d nechcel, vazne je to ako keby uplne ine auto ved najdi si nejake inzeraty ako ja a chod sa previest, uvidis sam :) a spotreba nieje vobec zla.
jararak napísal:viac ako kilometre by ma zaujimal stav motora a podvozku. sedacky nevyzeraju nejak zle a ani volant ale ak na tom jazdilo prasa, tak motor nevydrzi viac ako tych 150tkm. vybava je velmi slusna a cena podozrivo nizka.