... všetko o BMW ...
sandrito napísal:uff...Celkom pekné auto, ale ten halogén ma zabil....
regain napísal:? podla vybavy su to LED svetla
Led Headlights | Led-scheinwerfer |
boborjelotor napísal:sandrito, ty z fotky vidis, ze svetlo nema niveau? samozrejme, ze tie ledky sa nivelizuju.
LED nevyzaduje ostrekovace, len xenon.
boborjelotor napísal:cawes, nie budem im zajtra volat no maju tam asi 3 kusy rovnake len ina farba, tento ma najviac km ale ma naviac oproti ostatnym park assistent a nejaku predpripravu na carplay ci couz si s nimi aj komunikoval? predavaju to s nejakou premyjum selekshun zarukou? lebo ak auto nemalo kupenu zaruku, co asi nemalo, pravdepodobne auto z operaku, a tito k tomu nedavaju ziadnu, tak potom asi nebude velka incentiva brat to od dealera, kedze to bude dovoz z dojclandu, co kupili za vyhodny peniaz z jahreswagen burzy.
pri GTckach je casto problem najst aj McPaket, nieto surround view, a aspon zakladny driving assist.
v inzerate pisu, ze ma keyless, ale nema (ani vo vybave, ani tlacitko na zamykanie nema vedla zatvarania kufra).
neviem, ci mekpaket pridava automaticky aj mekpodvozok zakladny, vo vybave o tom nevidim nic, ale keby tam bol m sport podvozok alebo edc asi by to tam bolo, ci?
neviem aka je ponuka f34 momentalne na slovenskom trhu, ale vela v tejto vybave asi nebude pri 20d, ale osobne by som si cenu predstavoval o 3 tisicky nizsiu.
sandrito, ty z fotky vidis, ze svetlo nema niveau? samozrejme, ze tie ledky sa nivelizuju.
LED nevyzaduje ostrekovace, len xenon.
boborjelotor napísal:Tak nečudo, že ma to zmiatlo..ale ak sa nastavujú sami počas jazdy, tak to koliesko logicky zmysel nemá... no dobrý guláš v tomto...sandrito, to koliesko ked hovoris je divne, som guglil, https://f30.bimmerpost.com/forums/showt ... 714&page=2 , nasiel som asi 20 roznych threadov, kde ludia co maju v LCI modeloch zakladne ledky hovoria niektori, ze koliesko maju, druhi nie, ale kazdy potvrdzuje, ze ledky sa po starte preklopia. mal som zakladne ledky v x1, koliesko som nemal, nastavovali sa automaticky. presne info som nenasiel, len teoria, ze je to pozostatok z halogenov, a ze mozes si tu vysku upravit aj rucne ak to mas, ale self leveling tam je.
boborjelotor napísal:tak je mozne, ze v palaci je to na komis, preto nastavena vyssia cena, alebo neaktulizovane, alebo hocico.
to druhe nema pripravu na carplay, ak je to nieco, co planujes vyuzivat, tak si over, ci sa bude dat dodatocne aktivovat carplay, lebo nedavno to tu niekto riesil a povedali mu, ze pokial ta moznost nebola zvolena do vyroby, tak sa to neda aktivovat..ci sa to v reale da dokodovat alebo tam naozaj chyba nejaka hardverova vec neviem.