... všetko o BMW ...
Bruti napísal:Ahojte, poznáte niekto toto autíčko?
http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/3 ... 06482.html
Uvažujem o ňom ale nechcem kúpiť mačku vo vreci, i keď pri jazdenke to je vždy nejakým spôsobom tak :)
Bruti napísal:no ano, cena sa aj mne viac, nez paci, len to je to, ze taketo auto je na nete aj za 7000, tak neviem co si mam o tom mysliet...
Bruti napísal:no, auto je doma... cas ukaze, ci to bolo srpavne rozhodnutie...
motor prekvapivo (aspon podla mna) ide slusne, spotreba nizka, do 4,9l - skusenost cestou doomov...
má to však nejaké chyby, vačšie-menšie... medzi menšie patri napriklad zaseknuty stierac...
horsie na tom je podvozok, bude treba menit komplet ramena, tlmice atd..., a este vsetky silentbloky motora a prevodovky - na spojke citit vybracie od motora... dost silno, a ked sa vypne motor tak sa potriasi...
predajca tvrdil, ze s motorom nemal ziadne problémy - nijake snimače, ani turbo, vstreky... všetko by mal byt ešte origo..
za studena dava o seba vediet turbo ale je to take sustave pistanie... (bezne pocujem octavky tak piskat)ked sa motor zohreje, tak turbo skoro ani nepocut ale susti aj tak...
domov som siel s priatelkou, ona v aute za mnou, tak vravela ze ked som mu prikuril, tak to dymilo, nie velmi, ale smrdelo ako stare auto...ale ci to je normalne to neviem...
olej ze menil kazdych 15000km, a dolieval max 1dcl
viem, vela negaticnych som napisal, ale ozitiva sa hladaju lahsie
Bruti napísal:napadlo mi aj to, ale najprv by som chcel vymenit silenty motora a prevodovky - to by bolo to najrychlejsie a najlacnejsie riesenie, ak to neprestane, tak uz iba zotrvacnik...