... všetko o BMW ...
michaltt napísal:pocuj voice, neponahlaj sa nikde, nasetri si par supakov navyse inak budes lutovat :) kupis nejakeho sociala v látke, vrazis donho dalsich 1000e a ...
pozri napr. sem : predaj-auta-bmw/bmw-320d-e46-t47562.html
voice napísal:Chlapci s tou vybavou mate pravdu...nebudem kupovať sociala teda..sam si uvedomujem,že od novej veci chcem stale viac a viac..a postupne by mi skutočne chybala dalšia výbava..
Ten automat nechcem len koli spotrebe pretože predsa len automaty maju o niečo vyšiu spotrebu.A ostal by som radšej pri tom 2Litry,pretože spotreba pri tychto autach ako tu uvadzate by mi optimalne vyhovovala..Trojliter zatial nie pretože,pretože moje stare auto je Golf III a to ma vydýchaných 55KW,každú rýchlosť vytačam do červených otáčok..Ked predbieham auta tak normalne plače ako slubulilinko to ide..normalne mam niekedy pocit,že peši by som cuval rýchlejšie..preto by som chcel ten dvojliter..to by bol aspon pre začiatok taky adekvatny postup a časomkeby mi to nestačilo tak som rozmýšlal aj nad chipom...Dakujem Vam..od tej 318D ste ma teda odhovorili..Ale ešte mi poradte či mam kupiť teda 320D 100KW alebo si mam teda našetriť na 110KW...pretože moje auto by som už najradšej aj niekomu daroval a vozil sa v niečom slušnejšiom..